Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour “Tiesin koko ajan mikä on tilanne” – Eveliina Salonen kertoo kierroksesta

“Tiesin koko ajan mikä on tilanne” – Eveliina Salonen kertoo kierroksesta

Eveliina Salonen sai palkinnoksi shakkilaudan ja 5750 euroa. Kuva: DGPT
Mainos

Eveliina Salonen tiputti apinan selästään ja otti huiman voiton Disc Golf Pro Tourilla. Floridan Brooksvillessä käyty, Chess.com Invitational oli pitkän kiertueen ensimmäinen osakilpailu.

Lue myös: Eveliina Salonen voitti Disc Golf Pro Tourin avauskilpailun!

“Tuntuu tosi hyvältä voittaa. Ei ole kivempaa tapaa aloittaa kautta”, Eveliina Salonen kertoi Frisbeegolfmedialle. Eveliinalla on ollut kaksi vaikeaa kautta, kun hän on tuskaillut puttinsa kanssa todella pahasti. Nyt puttivaikeudet ovat poissa ja apina tipahti selästä

Jännitystä ei ollut juurikaan näkyvissä nykyään Pirkkalassa asuvan Salosen otteista, mikä yllätti itse Eveliinankin: “Ei jännittänyt missään vaiheessa, paitsi väylän 18 avauksessa, kun aloin miettimään, että voiko sen vielä sössiä.”

Mainos

Salonen nähtiin useaan kertaan kännykkä kädessä selailemassa tuloksia, mikä herätti huolta Disc Golf Pro Tourin selostajissa. “En usko, että tuo auttaa koskaan”, asiantuntijana toiminut Valarie Jenkins kommentoi. “Tässä vaiheessa haluat pelata kuitenkin niin hyvin kuin pystyt. Säästä tulosten katselu viimeiselle väylälle.”

Tulosten tietäminen ei häirinnyt kuitenkaan missään vaiheessa suomalaisen pelaamista: “Seurasin koko kierroksen ajan tuloksia. Se on mun tyyli”, Eveliina kommentoi. “Tiesin koko ajan mikä on tilanne.”

Katso Disc Golf Pro Tourin kuvia voittotunnelmista:

Eveliina Salonen Chess.com
Eveliina Salonen tuulettaa voittoa. Kuva: DGPT
Henna Blomroos juoksi välittömästi onnittelemaan hyvää ystäväänsä voitosta. Kuva: DGPT
Myös kilpakumppanit olivat innoissaan Eveliinan voitosta. Ohn Scoggins tuulettaa vimmatusti Even voittoa. Kuva: DGPT

Eveliina Salosen kausi jatkuu 7.-10.3.2024 Texasissa, kun Disc Golf Pro Tourin toinen osakilpailu Waco Annual Charity Open kilpaillaan nelipäiväisenä. Eveliinalta löytyy Wacosta voitto vuodelta 2020.

Mainos

Lue myös: Eveliina Salosen upeat voittotunnelmat – katso video

Mainos

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version