KotiKilpailutDisc Golf Pro TourTallinnan Disc Golf Festivalin liput tulivat myyntiin - paikalle odotetaan hurjaa yleisöä

Tallinnan Disc Golf Festivalin liput tulivat myyntiin – paikalle odotetaan hurjaa yleisöä

Tallinnassa järjestetään Disc Golf Pro Tourin Euroopan kiertueen päätöstapahtuma European Disc Golf Festival. Tapahtuman juuret luotiin viime vuonna EM-kisoissa, mutta virolaiset nostavat panoksia edellisvuodesta.

Vuoden 2024 heinäkuusta on kovaa vauhtia tulossa frisbeegolfin superkuukausi. Suomen mestari ratkotaan 4.-7. Sipoossa SM-kisoissa, Disc Golf Pro Tourin Krokhol Open kilpaillaan Norjassa 12.-14.7., European Open järjestetään 18.-21.7. Nokialla ja Disc Golf Pro Tourin Disc Golf Festival järjestetään Tallinnassa 26.-28.7.

Tallinnan Disc Golf Festivalin tavoitteena on saada mahdollisimman monta huippupelaajaa Nokialta Tallinnaan ja se näyttää toteutuvan. Monet ilmoittivatkin osallistuvansa Tallinnan osakilpailuun, kuten Kristin Tattar, Ricky Wysocki, Paul McBeth ja Simon Lizotte

Parannuksia edellisvuoteen

Tapahtuma järjestetään samalla radalla kuin viime vuoden EM-kisat eli Tallinnan laululavalla. EM-kisat olivat todellinen taidonnäyte virolaisilta, mutta parannuksia nähdään silti paljon: ”EM-kisoissa oli monen tasoisia pelaajia mukana. Tulevan kesän layout on paljon haastavampi”, järjestäjänä toimiva Silver Leetma kertoi Discordissa, Disc Golf Finland – keskusteluryhmässä. ”Rata on kuitenkin pääosin sama. Kyseessä on ennemminkin Rockstar 2.0.”

EM-kisojen layout oli Seppo Pajun suunnittelema ja sen nimi oli Rockstar-layout. Lue lisää radasta ja Seppo Pajun kommenteista täältä.

Tapahtuma on myös ihan oikeasti festivaali: ”Keskitymme viihteeseen ja oheistoimintaan. Meillä on enemmän ruoka- ja juomatarjoilua sekä isompi myyntialue tuotteille. Kaikki valmistajat ovat tervetulleita ja pelaajat voivat myydä signature-kiekkojaan”, Leetma avaa suunnitelmia. ”Lisäksi iltaisin Tallinn Song Festival Grounds (Tallinnan laululava) muuttuu frisbeegolf hubiksi. Tavoitteenamme on tuplata viime vuoden kävijämäärä.”

Viime vuonna paikalla kävi neljän päivän aikana 7500 katsojaa.

Paikalla olleille suomalaisille isoin yllätyksen aihe oli vaivaiset 25 €/päivä maksanut VIP-lippu, joka sisälsi ruokaa, rajattomasti juomaa (ml. alkoholipitoset juomat), VIP-tilan, kiekon ja oman katsomoalueen. Voi olla, että moni suomalainen frisbeegolfin ystävä on suuntaamassa Tallinnaan ensi heinäkuussa.

Lue lisää tapahtumasta järjestäjän verkkosivuilta.

Uusimmat uutiset

Väinö Mäkelälle kauden avausvoitto Yhdysvalloissa!

Väinö Mäkelän hyvä alkukausi sai jatkoa, kun Mäkelä otti...

Frisbeegolf työhyvinvoinnin edistäjänä

Työpaikan hyvinvointi ja terveys ovat keskeisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat...

Patentoidun älysirun kehittänyt GameProofer toimitti ensimmäiset tuotteet asiakkaille

Viime kesänä European Openissa lanseerattu GameProofer on saanut ensimmäiset...

Eveliina Salosen synkät vuodet voiton taustalla: ”Ei sitä ihminen henkisesti jaksa enempää”

Frisbeegolfmedian Julia Nieminen haastatteli juuri Disc Golf Pro Tourin...

”Unelmastartti suomalaiskaudelle” – asiantuntijan näkemykset viikonlopusta

Disc Golf Pro Tour 2024 lähti käyntiin suomalaisittain huimalla...

Rasmus Saukkoriipi tähdittää Kiekkokingin tiimiä kaudella 2024

Rasmus Saukkoriipi on Kiekkokingin ensimmäinen pelaajakiinnitys kaudella 2024.Kiekkokingi kertoo,...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän