Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Salonen ja Blomroos nousivat jahtikorttiin – kärki karkaamassa

Salonen ja Blomroos nousivat jahtikorttiin – kärki karkaamassa

Ella Hansen Waco
Ella Hansenin -8 kierros oli alustavien tietojen mukaan hänen uransa paras PDGA-ratingin mukaan. Kuva: DGPT
Mainos

Disc Golf Pro Tourin Wacon osakilpailua on puolet pelattu naisten luokan osalta. Kilpailua johtaa Ella Hansen tuloksella -15. Toisena on Ohn Scoggins (-13). Viron supertähti Kristin Tattar on kolmantena tuloksella -9.

Ella Hansen oli voittaa viime vuoden kisan Wacossa, mutta hänen hermonsa eivät pysyneet kasassa. Hän ei kestänyt jännitystä lainkaan vaan hänen pelinsä hajosi täysin viimeisillä väylillä. Lopulta vuoden 2023 kilpailu päättyi Kristin Tattarin voittoon. Hansen ei ole vieläkään pystynyt voittamaan Disc Golf Pro Tourin Elite-tason osakilpailua.

Suomalaisista Henna Blomroos (-4) ja Eveliina Salonen (-3) eivät olleet parhaimmillaan toisella kierroksella, mutta he onnistuivat silti nousemaan kilpailun jahtikorttiin kolmannelle kierrokselle. Myös Heidi Laine nosti sijoitustaan peräti 16 pykälää nousten jaetulle sijalle 18 tulokseen +5. Kaikki kilpailun tulokset näet täältä.

Nelipäiväinen kilpailu jatkuu lauantaina. Blomroosin ja Salosen tähdittämä jahtikortti aloittaa kisansa noin klo 17.30 Suomen aikaa.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version