Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Huippukuntoinen Niklas Anttila taas kärjessä Yhdysvalloissa – “varmaan lippis auttoi”

Huippukuntoinen Niklas Anttila taas kärjessä Yhdysvalloissa – “varmaan lippis auttoi”

Niklas Anttila Waco
Niklas Anttilan avauskierroksen PDGA-rating oli loistava 1072. Kuva: DGPT
Mainos

Niklas Anttila avasi nelipäiväisen Disc Golf Pro Tourin kisan loistavasti Texasissa Yhdysvalloissa.

Kuopiolainen on jaetulla kärkipaikalla avauskierroksen jälkeen tuloksessa -12. Samassa tuloksessa kärjessä ovat myös lajin veteraanit ja maailmanmestarit Gregg Barsby ja James Conrad. Kärkikortin täydentää avauskisan voittanut Anthony Barela (-11).

“Putit toimi aika hyvin. En missannut yhtään puttia tänään. Tähän tuuleen se on tosi hyvä”, Niklas Anttila kommentoi Disc Golf Pro Tourin Juha Kydön haastattelussa.

“Varmaan lippis auttoi, kun en yleensä lippistä käytä”, Anttila vitsaili. “Pitää ehkä nukkuakin tän kanssa ensi yönä.”

Mainos

Katso mallisuoritus Anttilan puttionnistumisista avauskierroksen väylältä 16 Juha Kydön Instagramista:

Kisan seuraava eli toinen kierros käydään eri radalla, Lake Wacossa, joka on golfkentälle rakennettu frisbeegolfrata. Lake Wacossa maasto on avoimempaa ja odotettavissa on, että erityisesti Texasin tuulet haastavat pelaajat. “Tykkään, että mulle kummatkin näistä radoista on tosi hyviä. Vaikka siellä on avoimempaa, siellä tuulee enemmän eikä ole niin paljon tiukkoja gäppejä”, tarkoista heitoistaan tunnettu Anttila arvioi tulevaa rataa. “Se on silti mulle jotenkin helppo pelata. Siellä on aika simppeleitä heittoja. Ei tarvi tehdä mitään ihmeellisiä temppuja. Heittää väylälle ja puttaa sisään. Sillä pärjää hyvin.”

Mainos

Jesse Nieminen on ensimmäisen kierroksen jälkeen toiseksi paras suomalaismies jaetulla sijalla 37 tuloksella -6. Väinö Mäkelä ja Tuomas Hyytiäinen ovat sijalla 49 tuloksella -5. Hyytiäinen onnistui heittämään hole-in-onen avauskierroksen väylällä 8 (65 metriä), mutta siitä ei tiettävästi ole saatu videomateriaalia. Kauden avannut Lauri Lehtinen on tuloksessa -3, jaetulla sijalla 81. Lehtisen alku oli loistava, mutta takaysillä tulleet tupla bogey, bogey ja tripla bogey tiputtivat Lehtisen kauas kärkikahinoista.

Katso kaikki ensimmäisen kierroksen tulokset täältä.

Lue myös naisten luokan avauskierroksesta: Kristin Tattar palasi vakuuttavasti kisakentille

Kilpailu jatkuu perjantaina. Disc Golf Networkin suora lähetys alkaa klo 22.00. Anttilan tähdittämä kärkikortti lähtee liikkeelle klo 22.55 Suomen aikaa.

Mainos

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version