Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Redalen hakee ensimmäistä voittoaan Disc Golf Pro Tourilla

Redalen hakee ensimmäistä voittoaan Disc Golf Pro Tourilla

Cole Redalen, Ledgestone Open 2023
Cole Redalen, Ledgestone Open 2023. Kuva: Disc Golf Pro Tour
Mainos

Cole Redalen jatkaa Disc Golf Pro Tourin Ledgestone Openin kärjessä. Naisten luokassa kilpailua johtaa Missy Gannon. Viimeinen kierros pelataan sunnuntaina.

Riittääkö Redalenilla voittoon asti?

Cole Redalen on yksi frisbeegolfin nuorista tähdistä. Pitkälle heittävä ja hyvin puttaava nuorukainen on väläytellyt huipputuloksia kahden viime kauden aikana. Nyt Redalenilla on toistaiseks paras mahdollisuus napata uransa isoin voitto. Hän on tuloksessa -22 ja johtaa jahtaajia neljän heiton erolla ennen viimeistä kierrosta. Jaetulla toisella sijalla tuloksessa -18 majailevat Richard Wysocki, Andrew Marwede, Casey White, Calvin Heimburg ja Ezra Robinson.

Vaikka Cole Redalenilla on hyvä etumatka, joku näistä viidestä tulee pelaamaan huippukierroksen avoimella Eureka Laken radalla, joka pakottaa Colen suoriutumaan huipputasolla sunnuntaina.

Naisissa niin ikään selvä johtaja

Missy Gannon johtaa naisten luokkaa tasaisen pelin ansiosta tuloksella -12. Kärkikortissa nähdään viimeiselle kierrokselle lähdettäessä Ohn Scoggins ja Ella Hansen tuloksessa -8 sekä Macie Velediaz tuloksessa -7.

Aikataulu ja lähetykset

Kilpailua voi seurata livenä Disc Golf Networkilta, jossa naisten luokan lähetys alkaa päivittäin kello 17.30 ja avoimen luokan lähetys kello 23.00.

Kilpailusta tulee myös jälkilähetykset YouTubeen, kun JomezPro tuottaa jälkilähetykset avoimesta luokasta sekä naisten luokasta kärkikorttien osalta. Avoimen luokan jahtikortti on nähtävillä Gatekeeper Median Youtube-kanavalla ja naisten luokan jahtikortin näkee Ace Run Productionsin kanavalta.

Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version