KotiKilpailutDisc Golf Pro TourPCS Openissa suomalaisilla heikko toinen kierros

PCS Openissa suomalaisilla heikko toinen kierros

PCS Open Norjassa jatkui perjantaina toisen kierroksen merkeissä. Avoimessa ja naisten luokassa palattiin vanhaan, kun ennakkosuosikit paistattelevat kärkisijoilla.

Tattar otti paikkansa kärjessä

Suomen naiset olivat hieman vaikeuksissa tuulisella toisella kierroksella Norjan PCS Open -kilpailussa. Kärjessä lähtenyt Eveliina Salonen (-3) tippui jaetulle toiselle sijalle kaksi heittoa johtavasta Kristin Tattarista (-6). Heidi Laine (+1) tippui kärkikortista jaetulle sijalle neljä. Henna Blomroos epäonnistui pahasti ja on kaukana kärjestä sijalla 9 (+6). Kärkikortissa nähdään Eveliinan ja Kristinin lisäksi Missy Gannon ja vain 16-vuotias norjalainen Ida Emilie Nesse.

Virolainen Tattar näytti jo hetken menevän menojaan, mutta antoi lopussa siimaa Saloselle ja Gannonille, jotka vaanivat kolmen heiton päässä. Eveliinan heittopeli ei toiminut edellispäivän tapaan, joka rokotti hänen tulostaan reilusti. Puttipeli oli kuitenkin edelleen vakuuttavaa. Jos Eveliinan peli pysyy kasassa, hänellä on kaikki mahdollisuudet saada Kristin kiinni.

Suomen miehet kaukana kärjestä

Avoin luokka on yhdysvaltalaisnäytöstä, kun ensimmäiset kaksi kärkikorttia ovat jenkkipelaajia. Kilpailua johtavat James Proctor ja Calvin Heimburg tuloksilla -18. Kolmantena kilpailussa on Paul McBeth tuloksella -16. Kärkikortin täydentää Aaron Gossage, joka on tuloksessa -14.

Suomalaiset olivat vaisuja toisella kierroksella. Lauri Lehtinen jätti kisan kesken sormeen tulleen rakon vuoksi. Hän kertoi Instagramissa jättäytyvänsä kisasta varotoimenpiteenä ensi viikon European Openia ajatellen. Parhaana suomalaisena on Niklas Anttila, joka murtui toisen kierroksen takaysillä virheisiin ja on jaetulla sijalla 25 tuloksella -4. Muut suomalaiset ovat par-tuloksen väärällä puolella Teemu Talikaista lukuunottamatta kaukana kärjestä.

Aikataulu ja lähetykset

Kilpailua voi seurata livenä Disc Golf Networkilta, jossa naisten luokan lähetys alkaa päivittäin kello 10.30 ja avoimen luokan lähetys kello 16.30.

Kilpailusta tulee myös jälkilähetykset YouTubeen, kun JomezPro tuottaa jälkilähetykset avoimesta luokasta sekä naisten luokasta kärkikorttien osalta. Avoimen ja naisten luokan jahtikortit ovat nähtävillä MDG Median Youtube-kanavalla.

Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta.

Uusimmat uutiset

Vuoden 2025 Disc Golf Pro Tourin kisapaikkojen haku aukesi! Haluatko järjestää osakilpailun?

Disc Golf Pro Tour on vasta alkanut kaksi kuukautta...

“I’m back!” – Maailman toiseksi paras frisbeegolfari tekee odotetun paluun kisaradoille

Yksi viime vuosien menestyneimmistä frisbeegolfareista, Eagle McMahon, palaa pitkältä...

Suomalainen frisbeegolf-peli levinnyt jo lähes 60 maahan

Kajaanilainen peliyhtiö CSE Entertainment julkaisi viime kuussa frisbeegolfpelin suosituimpaan...

Frisbeegolfmedia on frisbeegolfin MM-kisojen 2025 virallinen tiedotuskumppani

Frisbeegolfmedia on vuoden 2025 frisbeegolfin MM-kisojen tiedotus- ja mediakumppani....

Suomen MM-kisojen kisapäivät ovat tässä!

Frisbeegolfin maailman kattojärjestö PDGA julkaisi vuoden 2025 MM-kisojen päivät....

Disc Golf Pro Tour otti ison askeleen kohti vedonlyöntimarkkinoita

Maailman kovatasoisin ammattilaiskiertue Disc Golf Pro Tour (DGPT) julkaisi...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän