Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Niklas Anttila lähtee johdosta viimeiselle kierrokselle – “Tästä on tulossa klassikko”

Niklas Anttila lähtee johdosta viimeiselle kierrokselle – “Tästä on tulossa klassikko”

Niklas Anttila The Open at Austin
Niklas Anttila pelaa omien sanojensa mukaan elämänsä parasta frisbeegolfia. Kuva: DGPT.
Mainos

Hurjassa vireessä oleva Niklas Anttila lähtee viimeiselle kierrokselle kärkipaikalta Disc Golf Pro Tourilla, The Open at Austinissa.

Anttila johtaa kisaa tuloksella -19. Toisena on Gannon Buhr (-17) vain kahden heiton päässä Anttilasta. Kolmannella sijalla on peräti neljä heittäjää tuloksessa -16.

“Johto kuulostaa hyvältä. Pelasin todella hyvin tänään”, Anttila kertoi kierroksen jälkeen Disc Golf Pro Tourin haastattelussa. “Tuloskortissa oli tänään vain kaksi bogey tulosta; väylille 14 ja 18. Minusta tuntuu, että juuri nuo väylät ovat minulle helppoja tällä radalla.”

Mainos

Anttila saa vastaan tutun vastustajan viime viikonlopulta; Gannon Buhrin. Rataennätyksen pelannut Buhr voitti viime viikonloppuna trilleriksi äityneen kisan vain yhden heiton erolla, kun Anttila jäi toiseksi. Kaksikko on kohdannut yhteensä 24 kertaa. Buhrilla on peräti 20 voittoa, kun Anttilalla on kolme (yksi tasatulos).

Lue myös ennakkomme: Niklas Anttila hakee revanssia Gannon Buhrista viikonloppuna – molemmat videokortissa

“Jos voisin valita jonkun vastaani finaalikierrokselle, ottaisin Gannon Buhrin. Tästä on tulossa klassikko, en malta odottaa”, Anttila kertoo hymyillen.

The Open at Austin on Anttilan kauden neljäs kilpailu. Hän on ollut jokaisessa kisassa kärkikorteissa mukana. Lisäksi hän on kiertueen kokonaiskilpailussa kolmantena. Anttila kertoi viime viikonloppuna, että hänen pelinsä tuntuu paremmalta kuin koskaan.

Mainos

Anttila heitti kisan avauskierroksella hole-in-onen: Niklas Anttila heitti avauskierroksella hole-in-onen – katso video

Muut suomalaiset onnistuivat myös hyvin tyynessä kelissä. Väinö Mäkelä on tuloksessa -9 jaetulla sijalla 31. Jesse Nieminen (-6) jaetulla sijalla 46. Tuomas Hyytiäinen (-5) jaetulla sijalla 54.

Anttilan ja Buhrin kohtaamisen näkee suorana Disc Golf Network -palvelusta. Lähetys alkaa klo 22.30. Anttilan tähdittämä kärkikortti lähtee liikkeelle sunnuntaina 17.3. Suomen aikaa klo 22.55.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version