Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Niklas Anttila hakee revanssia Gannon Buhrista viikonloppuna – molemmat videokortissa

Niklas Anttila hakee revanssia Gannon Buhrista viikonloppuna – molemmat videokortissa

Niklas Anttila Austin
Anttilalla on Euroopan korkein PDGA-rating 1042. Kuva: DGPT
Mainos

Disc Golf Pro Tour jatkuu jo tulevana viikonloppuna The Open at Austin -kisalla Texasissa 15.-17.3.2024, vaikka fanit ovat hädin tuskin palautuneet Wacon huippujännittävistä loppuratkaisuista.

Lue myös: Niklas Anttilan uskomaton kierros oli lähellä riittää voittoon – vain Gannon Buhr oli parempi

Viikonloppuna katseet kohdistuvat Discmanian Sky Teamin sisäisiin taisteluihin, kun Buhr ja Anttila ottavat jälleen yhteen. Molemmat nähdään avauskierroksella samassa videokortissa, joka lähtee Suomen aikaa liikenteeseen perjantaina klo 22.55.

Buhr lähee kisaan ennakkosuosikkina ja syystä; hän on The Open at Austinin puolustava mestari viime vuodelta. Lisäksi viime viikonlopun vakuuttava voitto nostaa Buhrin osakkeita entisestään.

Niklas Anttila on viimeisen puolentoista vuoden aikana ollut jättipotissa kiinni jo kolmeen otteeseen. Näistä kahdessa Buhr on kiilannut Anttilan eteen viimeisillä ratkaisuväylillä.

Nykyiset joukkuekaverit ovat paperilla varsin tasaväkisiä; Gannon Buhrin PDGA-rating on 1046, kun Anttilan on 1042. Statmandon mukaan Buhr on ollut keskinäisissä kamppailuissa selvästi niskanpäällä. Buhr on voittanut viimeisen kahden vuoden aikana kaksikon 24:stä kohtaamisesta peräti 20. Anttilalla on vain kolme päänahkaa Buhrista. Yksi on päätynyt tasatulokseen.

Kumpi vie voiton tulevana viikonloppuna? Buhr vai Anttila?

Suomalaiset ja lähetysajat

Avoimessa luokassa nähdään neljä suomalaismiestä, kun Anttilan lisäksi radalla nähdään Jesse Nieminen, Väinö Mäkelä ja Tuomas Hyytiäinen. Mäkelä oli kilpailussa viime vuonna kuudes, joka oli hänen paras sijoituksensa viime vuoden Disc Golf Pro Tourilla. Rataa on kuitenkin muutettu todella paljon viime vuodesta.

Viime viikolla kilpailun keskeyttänyttä Lauri Lehtistä ei nähdä lähtölistoilla. Frisbeegolfmedia ei ole tavoittanut Lehtistä kommentoimaan tilannetta.

Naisten luokassa mukana ovat Eveliina Salonen, Henna Blomroos ja Heidi Laine. Salonen on ensimmäisellä kierroksella videokortissa #2, joka lähtee liikkeelle Suomen aikaa klo 17.35.

Tuloksia voi seurata reaaliajassa PDGA Live -palvelusta. Kahta viimeistä korttia voi seurata suorana Disc Golf Network -palvelusta.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version