Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Henna Blomroos toisena avauspäivän jälkeen The Openissa

Henna Blomroos toisena avauspäivän jälkeen The Openissa

Henna Blomroos Disc Golf Pro Tour
Henna Blomroos jatkaa vahvoja otteita Disc Golf Pro Tourilla. Kuva: Disc Golf Pro Tour
Mainos

Henna Blomroosin vahvasti alkanut kausi Disc Golf Pro Tourilla sai jatkoa Texasissa pelattavan The Open at Austin kilpailun avauspäivänä. Blomroos pelasi avauskierroksen tulokseen -6, jolla hän on yhden heiton perässä kilpailua johtavasta Kat Mertschistä. Viron Kristin Tattar on kilpailun kolmantena tuloksella -5.

“Tuntuu hyvältä pelata vihdoin kunnollinen kierros” Blomroos kommentoi kierroksen jälkeen Disc Golf Networkin haastattelussa. Blomroos vältti kierroksella suuremmat virheet ja tuloskortista löytyi vain kaksi bogia, vähiten kaikista pelaajista. Blomroosin kausi on lähtenyt hienosti käyntiin, vaikka ehjiä kierroksia ei useita olekaan tullut. Hennalla on taskussaan 5. ja 6. sija alkukauden kisoista ja hän on kiertueen kokonaistilanteessa viidentenä.

Mainos

Eveliina Salosella vauhdikas kierroksen alku

Disc Golf Pro Touria johtava Eveliina Salonen aloitti kilpailun vakuuttavasti. Salonen otti kierroksen toisella väylällä hieman onnekkaan avaukseen jälkeen eaglen ja heti perään kolmannella väylällä oli lähellä heittää hole-in-onen. Katso videot heitoista alta.

Salosen vauhti hieman tasoittui haastavilla metsäväylillä ja Salonen pelasi lopulta kierroksen tulokseen -3 ja on kilpailussa jaetulla viidennellä sijalla ensimmäisen päivän jälkeen.

Kilpailun kolmas suomalainen Heidi Laine on avauskierroksen jälkeen jaetulla sijalla 26 (+3).

Blomroos ja Salonen videokorteissa toisena päivänä

Naisten luokan kilpailu jatkuu lauantaina. Henna Blomroos pelaa toisena päivänä kärkikortissa ja Eveliina Salonen jahtikortissa. Naisten luokkaa voi seurata suorana Disc Golf Network -palvelusta 17.30 alkaen.

Kaikki tulokset ja lähtöajat ovat nähtävissä täällä.

Mainos
Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version