Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Niklas Anttila heti kärkipaikalle kauden avauskierroksella

Niklas Anttila heti kärkipaikalle kauden avauskierroksella

Niklas Anttila Chess.com
Niklas Anttila avasi kautensa huippukierroksella, jonka alustava kierrosrating oli 1056. Kuva: DGPT
Mainos

Niklas Anttila kiilasi Floridassa, Disc Golf Pro Tourin avauskisassa, heti jaetulle kärkipaikalle. Anttila on ensimmäisen kierroksen jälkeen tuloksessa -6. Saman tuloksen pelasivat myös Richard Wysocki, Anthony Barela ja Joseph Anderson.

Anttilan kierros sujui tasapainoisesti. Videokorttien ulkopuolella pelannut suomalainen nostettiin Disc Golf Networkin seurantaan kierroksen loppupuolella. Anttila päätti vielä kierroksensa loistavasti, kun hän pelasi neljä päätösväylää tulokseen -3.

Mainos

Paul McBethin suunnittelema Olympus rata haastoi pelaajat toden teolla tuulisessa säässä. McBeth kertoi aiemmin haastattelussa, että rata vaatii tarkkoja heittoja ja strateegista peliä – jotka kuuluvat Anttilan vahvuuksiin.

Jesse Nieminen pelasi myös hyvän avauskierroksen tulokseen -3. Alkuviikon flunssasta kärsinyt Nieminen on hyvällä iskuetäisyydellä jaetulla sijalla 11. Väinö Mäkelä on vain heiton perässä Niemistä tuloksessa -2, jaetulla sijalla 19. Neljännen suomalaisen, Tuomas Hyytiäisen kausi alkoi todella vaikeasti. Hän on tuloksessa +10.

Anttilan kärkikortti lähtee liikkeelle Suomen aikaa lauantaina klo 21.10. Kierrosta voi seurata suorana Disc Golf Network -palvelusta.

Mainos
Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version