Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Eveliina Salonen pelaa viimeisellä kierroksella aivan kärjen tuntumassa

Eveliina Salonen pelaa viimeisellä kierroksella aivan kärjen tuntumassa

Eveliina Salonen DGPT
Eveliina Salonen on ainoa Disc Golf Pro Tourin osakilpailun voittanut suomalainen. Kuva: DGPT
Mainos

Eveliina Salonen on toisen kierroksen jälkeen jaetulla neljännellä sijalla tuloksessa -8 Chess.com Invitationalissa, Disc Golf Pro Tourin avauskisassa. Hän on vain kahden heiton päässä kärjestä.

Salosella oli varsin tapahtumarikas toinen kierros Floridassa. Hän sai unelma-alun kierrokselle, kun hän avasi kierroksen peräti neljän birdien putkella hyvin haastavalla radalla. Keskivaiheen vaikeudet oli jättää Salosen kärjen vaudista, mutta viimeisen väylän upea eagle nosti Salosen takaisin voittotaisteluun.

Kilpailua johtavat Holyn Handley ja Ella Hansen tasatuloksella -10. Jahtikortissa pelannut Missy Gannon on kolmantena tuloksella -9. Natalie Ryan on Eveliinan kanssa tasatuloksessa -8.

Mainos

Henna Blomroosilla oli myös hyvä toinen kierros Floridassa. Hän on kuudentena tuloksessa -7. Blomroos pelasi -4 kierrostuloksen, joka on yhden heiton paremmin, kuin edellispäivänä.

Kuusi kärkinaista on selvässä karussa muista, sillä seitsemännellä sijalla olevan Ohn Scogginsin tulos on +1.

Suomalaiskaksikko jahtaa vuoden ensimmäisiä palkintokorokesijoja sunnuntaina. Jahtikortissa oleva Blomroos aloittaa pelinsä klo 15.50. Kärkikortti ja Eveliina Salonen lähtevät kierrokselle klo 16.05. Kilpailua voi seurata suorana Disc Golf Network -palvelusta.