Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Missy Gannon voitti ja kuittasi taas vuoden isoimman palkintopotin

Missy Gannon voitti ja kuittasi taas vuoden isoimman palkintopotin

big money missy 2024
Missy Gannonin kausi on ollut hänen uransa paras. Kuva: DGPT
Mainos

Missy Gannon uusi voittonsa viime vuoden Disc Golf Pro Tourin finaalitapahtumassa. Gannon nappasi samalla kauden isoimman palkintopotin; 35 000 dollaria eli noin 32 200 euroa.

Gannon oli jälleen lempinimensä arvoinen; hän sai aikanaan “Big Money Missy” lempinimen, sillä hän voitti toistamiseen aina ne kisat, missä oli isoimmat palkintorahat – ja sama toistui jälleen.

Missy Gannon lähti koko kisaan kärkipaikalta, sillä kilpailijat saivat heittoetua kokonaiskiertueen sijoitusten perusteella. Gannon hyödynsi edun ja voitti kilpailun lopulta tuloksella -33.

“Tämä on mahtava tapa lopettaa kausi. Minun on niin luonnollista pelata tällä radalla”, Missy Gannon kertoi haastattelussa.

Toisen sijan jakoivat Kristin Tattar ja Ohn Scoggins tuloksella -31. Molemmat saivat kisasta 16 000 dollaria.

Suomalaisista paras kauden viimeisessä kisassa oli Eveliina Salonen, joka oli lopputuloksissa neljäs tuloksella -22. Salonen voitti neljännestä sijasta 9 000 dollaria eli noin 8 300 euroa.

Silva Saarinen oli viides ja Henna Blomroos kuudes. Hekin saivat mukaansa hyvät palkintorahat ennen harjoituskauden alkua; Saarinen tienasi 7 500 dollaria (~6 900 €) ja Blomroos 6 000 dollaria (~5 500 €).