Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Buhr ja Wysocki karkasivat jo toisella kierroksella kiertuefinaalissa

Buhr ja Wysocki karkasivat jo toisella kierroksella kiertuefinaalissa

Ricky Wysocki
Ricky Wysocki hakee kolmatta perättäistä voittoaan kiertuefinaalista. Kuva: DGPT
Mainos

Disc Golf Pro Tourin rahakkaassa finaalitapahtumassa on käymässä, kuten osa yleisöstä ennakoi; maailman parhaat pelaajat ovat karkaamassa muilta, vaikka kisaa on pelattu vasta kaksi kierrosta. Kiertuefinaaliin lähdettäessä kilpailijat saivat heittoetua kokonaiskiertueen sijoituksen perusteella.

Maailman tämän hetken kärkipelaajat Gannon Buhr ja Ricky Wysocki saivat eniten heittoetua finaaliin lähdettäessä ja kaksikko on tehnyt jo selvän eron muihin. Toisella kierroksella Buhr tykitti peräti -13 kierroksen ja Wysocki -12 kierroksen, jotka ylittävät molemmat edellisen ennätyskierroksen -10.

Wysocki johtaa kilpailua kokonaistuloksella -28. Buhr on toisena tuloksella -27. Kolmantena oleva Isaac Robinson tuloksessa -20.

Niklas Anttila onnistui toisella kierroksella edellispäivää paremmin, mikä nosti Anttilan kokonaistulokseen -19. Anttila taistelee kolmannesta sijasta, josta jaetaan palkintorahaa 12 000 dollaria. Kilpailun voittaja saa 35 000 dollaria.

Naisten luokassa Kristin Tattar kärkipaikalla

Eveliina Salonen tipahti kärkiryhmän vauhdista perjantaina. Salonen on kahden kierroksen jälkeen neljäntenä yhteistuloksessa -16. Salonen pelaa lauantaina jahtikortissa, jossa ovat myös kuudentena oleva Henna Blomroos (-15) ja seitsemäntenä oleva Silva Saarinen (-12).

Naisten luokan johdossa on Kristin Tattar yhteistuloksella -20. Toisen sijan jakavat Ohn Scoggins ja Holyn Handley tuloksella -17.

Katso naisten luokan tulokset täältä.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version