Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Kristin Tattar ylivoimaiseen voittoon – kolme suomalaista kymmenen parhaan joukossa

Kristin Tattar ylivoimaiseen voittoon – kolme suomalaista kymmenen parhaan joukossa

Kristin Tattar Jonesboro Open
Kristin Tattar lähestyy maagista 1000 PDGA-ratingpisteen rajaa, jota kukaan nainen ei ole koskaan saavuttanut. Kuva: DGPT
Mainos

Kristin Tattar otti ylivoimaisen voiton Jonesboro Openissa Disc Golf Pro Tourilla. Voittotulos -22 jätti toiseksi jääneen Holyn Handleyn (-13) yhdeksän heiton päähän.

“Tuntuu hyvältä voittaa. Rakastan tätä rataa”, Kristin Tattar kertoi Disc Golf Pro Tourille. Finaalikierros käytiin tuulisessa kelissä, joka aiheutti ongelmia monille pelaajille, mutta Tattaria ne eivät haitanneet. “Olen pelannut tällä kaudella hyvin tuulisissa olosuhteissa. Se ei haitannut minua tänäänkään paitsi puttigriinillä, jossa epäsäännölliset puuskat hieman häiritsivät.”

Lajia dominoineelle Tattarille voitto oli “vasta” toinen tällä kaudella. Hän pelaa pelaa vielä seuraavat kaksi kilpailua Yhdysvalloissa, minkä jälkeen virolainen palaa kotiin ja viettää toukokuun kotonaan tyttärensä luona.

“Olen ollut yli kuukauden täällä ja minulla on ollut koko ajan koti-ikävä”, Tattar avaa tunnelmiaan. “Yritän vain muistuttaa itselleni, että olen nyt täällä, enkä voi olla samaan aikaan kahdessa paikassa. Minun pitää vain yrittää pärjätä koti-ikävän kanssa.”

Ensi viikolla kisataan Nashvillessa Music City Openissa ja sen jälkeen on vuorossa Champions Cup, joka on yksi vuoden neljästä major-kisasta. Tattar lähtee molempiin kisoihin puolustavana mestarina.

Eveliina Salonen kolmanneksi

Eveliina Salonen oli viikonlopun kisassa kolmas tuloksella -12. Useat puttivirheet maksoivat hyvin heittäneelle Saloselle toisen sijan. Hän kuittaa kolmannesta sijasta noin 2000 euroa.

Suomalaisittain kilpailu oli muutenkin onnistunut, sillä Salosen lisäksi kymmenen parhaan joukosta löytyy peräti kolme suomalaista. Heidi Laine oli jaetulla viidennellä sijalla tuloksella -6. Silva Saarinen otti kauden parhaan sijoituksensa olemalla kymmenes tuloksella -3.

Jenni Karppinen jäi sijalle 34 tulokseen +13.

Suomalaisnaiset matkaavat seuraavaksi Nashvilleen ja pelaavat siellä ensi viikonloppuna. Ensi viikolla tiedetään myös, kestääkö Henna Blomroosin nilkka pelaamisen ja palaako raumalainen takaisin tositoimiin viikon tauon jälkeen. Hän nyrjäytti nilkkansa kisaviikolla.

Katso kilpailun kaikki tulokset täältä.

Mainos

2 KOMMENTTIA

  1. Milloin joku puuttuu Tattarin jatkuviin “foot faulteihin”?
    Hyppyputteissa kiekko irtoaa kädestä kun molemmat jalat ilmassa. Ei tukipistettä.

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version