Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Kristin Tattar näytti ylivoimaisuuttaan – Salonen nousi kärkikorttiin

Kristin Tattar näytti ylivoimaisuuttaan – Salonen nousi kärkikorttiin

Kristin Tattar Waco
Kristin Tattar sai puttinsa kohdilleen ja oli omaa luokkaansa kisan kolmantena päivänä. Kuva: DGPT
Mainos

Kristin Tattar tuskaili silminnähden pelinsä kanssa ensimmäiset kaksi kierrosta Disc Golf Pro Tourilla Texasissa, nelipäiväisessä Prodigy Presents Waco -kisassa. Kolmannella kierroksella Tattar palasi omalle tasolleen vaikeissa tuulisissa olosuhteissa ja oli enemmän tai vähemmän omaa luokkaansa.

Tattar pelasi hurjan -7 kierroksen ja johtaa tuloksella -16. Ella Hansen on toisena tuloksessa -11. Kolmas on Hailey King tuloksella -9.

“Olen todella tyytyväinen tulokseen. Olosuhteet olivat todella haastavat”, Kristin Tattar kommentoi DGPT:n haastattelussa kierroksen jälkeen. “Olen tyytyväinen, että sain hyvän edun viimeistä kierrosta ajatellen. Pitää kuitenkin muistaa, että johtaja hävisi tänään minulle 11 heitolla. Frisbeegolf on välillä sellaista.”

Ella Hansen johti kilpailua tuloksella -15, mutta pelasi lauantaina kierrostuloksen +4.

Suomalaisista Eveliina Salonen vastasi päivän toiseksi parhaasta kierroksesta (-5) ja nousi jaetulle neljännelle sijalle tulokseen -8 ja samalla kärkikorttiin finaalikierrokselle. Salonen vältti tuulisessa säässä isoimmat virheet erityisesti viimeisillä väylillä, jotka ovat tunnetusti hyvin vaikeita Wacon frisbeegolfradalla.

Henna Blomroos on seitsemäs tuloksessa -5. Heidi Laine pääsi täpärästi viimeiselle kierrokselle tuloksella +10 jaetulla sijalla 20.

Kilpailu päättyy sunnuntaina iltana Lake Wacon radalla, joka on golfkentälle rakennettu väliaikainen frisbeegolfrata, jossa pelattiin myös kilpailun toinen kierros. Jahtikortti, jossa on myös Henna Blomroos aloittaa klo 17.30. Eveliina Salosen ja Kristin Tattarin tähdittämä kärkikortti aloittanee klo 17.45 Suomen aikaa.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version