Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Jymypaukku frisbeegolfissa – norjalainen yllättäjä voitti Texasissa

Jymypaukku frisbeegolfissa – norjalainen yllättäjä voitti Texasissa

Anniken Steen Texas State
Anniken Steenin kisa oli kaikilla mittareilla hänen uransa paras. Kuva: DGPT
Mainos

Disc Golf Pro Tourin Texas Statessa nähtiin todellinen yllätysvoittaja, kun maailmanlistalla sijalla 30 ollut norjalainen Anniken Steen otti voiton.

Koko finaalikierroksen norjalaisen kannoilla ollut Kristin Tattar ei onnistunut saavuttamaan loistavasti pelannutta Steeniä. Vasenkätinen norjalainen pelasi varmasti ja omilla vahvuuksillaan. Erityisesti radan jälkimmäisellä puoliskolla hän sai jonkin verran etua kilpasiskoihin nähden.

Anniken Steen voitti lopulta tuloksella -29. Tattar jäi toiseksi tuloksella -27. Kolmas oli Ohn Scoggins tuloksella -26. Hänestä tuli samalla ensimmäinen norjalainen, joka voitti Disc Golf Pro Tourilla. Hän voitti kisasta 5 500 dollaria palkintorahaa.

“En tiedä mitä tapahtui. Tämä on hullua. Käteni tärisevät enemmän kuin avausväylällä”, Anniken Steen kertoi Disc Golf Pro Tourin haastattelussa heti kierroksen jälkeen. “Olen sanaton. Haluan vain kiittää kaikkia.”

Suomalaiset vaisuja

Vaikka viikonloppu oli eurooppalaisittain loistava, suomalaiset eivät olleet vireessä. Korkeimmalle ylsi Henna Blomroos (-13), joka oli lopputuloksissa 13. Heidi Laine ja Eveliina Salonen olivat sijalla 15 tuloksella -12. Silva Saarinen (-7) jäi sijalle 23.