Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Anthony Barelan johto riitti voittoon – Nieminen paras suomalainen

Anthony Barelan johto riitti voittoon – Nieminen paras suomalainen

Anthony Barela Texas State
Nuoret tähdet ovat vallanneet tänä vuonna Disc Golf Pro Tourin kärkipaikat. Kuva: DGPT
Mainos

Disc Golf Pro Tourin Texas State Championship päätyi arizonalaisen Anthony Barelan juhliin.

Toisella kierroksella hurjan -16 kierroksen pelannut Barela johti kisaa turvallisen tuntuisesti kuudella heitolla. Gannon Buhr nousi loppua kohden Barelan kantapäille ja haastoi hänet toden teolla.

Barela voitti lopulta tuloksella -34. Buhr nousi yhden heiton päähän tulokseen -33. Kolmas oli Ezra Aderhold (-30).

“Mikään johto ei ole turvallinen, kun näin hyvät pelaajat jahtaavat sinua viimeisellä kierroksella”, Barela kertoo haastattelussa. “Luulin, että Gannon heitti sisään viimeisen väylän avauksen – se oli pelottavaa.”

Nieminen paras suomalainen

Suomalaisista parhaiten sijoittui hienosti peliään parantanut Jesse Nieminen. Nieminen (-19) oli lopputuloksissa 11. Hän nousi viimeisellä kierroksella peräti 17 sijaa. Väinö Mäkelä ylsi niin ikään 20 parhaan joukkoon sijoittuen lopputuloksissa sijalle 17 tuloksella -18.

Niklas Anttila pelasi heikoimman kilpailunsa hetkeen. Hän oli lopputuloksissa vasta sijalla 67 tuloksella -5. Tuomas Hyytiäinen (-4) jäi Anttilasta heiton ja oli sijalla 78.

Suomalaismiehillä on jälleen väliviikko Disc Golf Pro Tourilta, mutta nelikko nähdään viikonloppuna 6th Annual Persimmon Ridge Retreatissa, jossa on useita muitakin ammattilaispelaajia. Tämän jälkeen heidän kiertueensa jatkuu Jonesboro Openilla 12.-14.4.2024, jossa onkin mukana viisi suomalaismiestä, kun Joona Heinänen aloittaa kisakautensa Jonesboro Openissa.