Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Henna Blomroos mukaan frisbeegolfin All Stars -kisaan

Henna Blomroos mukaan frisbeegolfin All Stars -kisaan

Henna Blomroos All Stars
Henna Blomroos pelasi viime vuonna punaisessa joukkueessa, jossa oli kapteenina Catrina Allen. Kuva: DGPT
Mainos

Disc Golf Pro Tour alkaa vain neljän viikon päästä All Stars -kilpailulla Floridassa. Henna Blomroos pääsi ainoana suomalaisena mukaan näytöskilpailuun, kun Kristin Tattar päätti jättää kisan väliin.

Blomroos oli mukana myös viime vuonna kauden aloittavassa All Stars -kisassa, johon mahtuu tänä vuonna 12 parasta miestä ja 12 parasta naista. Valintojen perusteena olivat viime vuoden kiertuepisteet sekä fanien ja median äänestys. All Stars -kilpailu pelataan joukkuekilpailuna.

Kilpailu pelataan yhdellä maailman parhaista radoista Floridassa. Olympus Disc Golf -rata tunnettiin aikaisemmin nimellä Grand Canyon, kunnes Paul McBeth osti sen yhdessä baseballtähti Dylan Ceasen kanssa viime vuonna ja muuttivat radan nimen. Radalla pelataan seuraavana viikonloppuna Disc Golf Pro Tourin ensimmäinen virallinen kilpailu, Chess.com Invitational.

DGPT All Stars järjestetään neljättä kertaa. Blomroos ja Eveliina Salonen ovat ainoat suomalaispelaajat, jotka ovat yltäneet All Stars -tapahtumaan aikaisemmin.

Kisaan mukaan nousi myös Aaron Gossage, sillä Simon Lizotte jättää tapahtuman tänä vuonna väliin.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version