KotiKilpailutDisc Golf Pro TourDisc Golf Pro Tourin Ledgestone Open alkoi tutussa komennossa

Disc Golf Pro Tourin Ledgestone Open alkoi tutussa komennossa

Disc Golf Pro Tourilla kisataan Yhdysvalloissa Elite+-tason kilpailu, joka tarkoittaa enemmän kiertuepisteitä ja palkintorahaa pelaajille. Nelipäiväisen kilpailun ensimmäinen kierros oli avoimessa luokassa Calvin Heimburgin ja Ezra Robinsonin näytöstä – he olivat ainoat ilman bogey-tulosta pelanneet heittäjät. Naisissa tasaisen kierroksen päätteeksi Missy Gannon aloittaa toisen päivän kärjestä.

Tasaisen kova tulostaso

Ledgestone Open on pelattu perinteisesti Lake Eurekan ja Northwoodin radoilla. Kilpailu alkoi Lake Eurekassa, joka kuvastaa hyvin klassista yhdysvaltalaista frisbeegolfia – avoimia väyliä, joissa pelaajat pääsevät heittämään pitkälle eri tavoin. Northwoodin rata on ollut edellisinä vuosina vuoden vaikein rata. Seuraavat kaksi kierrosta avoimessa luokassa pelataan Northwoodin radalla.

Heimburg ja Robinson ylsivät avauskierroksella tasatulokseen -12, joka riittää heiton erolla kilpailun jaettuun kärkipaikkaan. -11 tuloksessa ovat James Proctor ja Chris Dickerson. Heimburg on esiintynyt kärkikortissa 13 kertaa tällä kaudella, kun mahdollisuuksia on ollut 25 kappaletta Disc Golf Pro Tourilla. Viime vuosina turnausta hallinnut Richard Wysocki on hyvissä asetelmissa tuloksessa -9 jaetulla sijalla 8.

Katso avoimen luokan parhaat palat alta.

Naisissa parhaat poissa

Naisten luokassa on tarjolla huippusijoituksia, kun Euroopan huiput kamppailevat kansallisista mestaruuksista kotimaassaan. Paige Pierce taas liukastui Euroopan reissullaan ja on koko kauden poissa kilpakentiltä.

Naisissa kärjessä on Missy Gannon tuloksella -2. Kärkikortin täydentävät Stephanie Vincent ja Ella Hansen (-1) sekä Ellen Widboom (0). Tulostaso on kuitenkin hyvin tasainen ja nelipäiväisessä kisassa kärkikortin kokoonpano tulee vaihtumaan varmasti. Naiset pelasivat ensimmäisellä kierroksella Northwoodin radalla siirtyvät nyt Sunset Hillsiin, joka on huomattavasti avoimempi rata, mutta eri kuin avoimen luokan.

Aikataulu ja lähetykset

Kilpailua voi seurata livenä Disc Golf Networkilta, jossa naisten luokan lähetys alkaa päivittäin kello 17.30 ja avoimen luokan lähetys kello 23.00.

Kilpailusta tulee myös jälkilähetykset YouTubeen, kun JomezPro tuottaa jälkilähetykset avoimesta luokasta sekä naisten luokasta kärkikorttien osalta. Avoimen luokan jahtikortti on nähtävillä Gatekeeper Median Youtube-kanavalla ja naisten luokan jahtikortin näkee Ace Run Productionsin kanavalta.

Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta.

Uusimmat uutiset

Calvin Heimburg voitti jälleen Disc Golf Pro Tourilla – kaikki suomalaiset rahasijoilla

Viime vuoden paras pelaaja Calvin Heimburg otti toisen voittonsa...

Lauri Hämäläinen piti johtonsa ja voitti Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan – “Tätä on odotettu”

Lauri Hämäläinen voitti Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan Jämijärvellä....

Superlupaus Iida Lehtomäki vei Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan – “Vähän eskaloitu”

14-vuotias superlupaus Iida Lehtomäki voitti Suomen kovimman kärkikiertueen avauskilpailun...

Jesse Nieminen nousi jahtikorttiin Kaliforniassa – myös Hyytiäinen vahvassa vireessä

Huippukunnossa oleva Jesse Nieminen pelasi loistavan -11 kierrostuloksen Kaliforniassa...

14-vuotias Iida Lehtomäki lähtee kärjessä Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan finaalikierrokselle

Iida Lehtomäki jatkoi vahvoja otteitaan Jämijärvellä. Lehtomäki lähtee finaalikierrokselle...

Lauri Hämäläinen lähtee kärjessä Jämijärven osakilpailun viimeiselle kierrokselle

Prodigy Disc Pro Tour Jämijärven toinen kierros kilpailtiin ensimmäistä...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän