Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Cole Redalenille ensimmäinen voitto näytöstyyliin

Cole Redalenille ensimmäinen voitto näytöstyyliin

Cole Redalen Ledgestone Openin voittaja 2023
Cole Redalen Ledgestone Openin voittaja 2023. Kuva: Disc Golf Pro Tour
Mainos

Disc Golf Pro Tour sai uuden osakilpailuvoittajan, kun vasta 18-vuotias Cole Redalen voitti nelipäiväisen Ledgestone Openin ja nappasi 12 500 dollarin palkintopotin. Naisten luokan voitto meni toista kertaa putkeen Missy Gannonille, joka nappasi voitosta 7000 dollaria.

Redalen voitti ylivoimaisesti

Kilpailu pelattiin kahdella radalla neljän päivän aikana. Cole Redalen heitti toisena päivänä Northwood Black -radalle -9 tuloksen, joka sivusi rataennätystä. Viimeisellä kierroksella hän sivusi niin ikään rataennätystä Eureka Laken radalla heittäen -14 kierroksen, joka toi nuorukaiselle lopulta ylivoimaisen voiton. Colen lopputulos oli -36.

Cole Redalen kuuluu nuoriin, jotka ovat vakuuttaneet pelillään viimeisten parin vuoden aikana. Paul McBethin puttia ja Drew Gibsonin heittoa kopioinut Redalen on harjoitellut paljon, jonka myötä hän on yksi lupaavimmista nuorista heittäjistä. Hän on erittäin monipuolinen pelaaja, joka pelasi vakuuttavasti erittäin tiukalla metsäradalla sekä avoimella radalla. Viime viikonloppuna hän oli ylivoimaisesti paras pelaaja.

Toiseksi kilpailussa ylsi Calvin Heimburg tuloksella -31, joka johtaa ylivoimaisesti Disc Golf Pro Tourin kokonaiskilpailua. Jahtikortissa pelannut Calvin pelasi -13 kierroksen, johon mahtui yksi bogey ja yksi hole-in-one. Hole-in-one heitto tapahtui 130 metrisellä väylällä numero 10. Muutama minutti aikaisemmin myös Andrew Marwede heitti hole-in-onen kärkikortissa 84 metriselle väylälle numero 7.

Puolustava mestari Richard Wysocki jätettiin sijalle kolme tuloksella -28.

“Big Money Missy”

Missy Gannon nappasi naisten luokan voiton tuloksella -16. Gannon on voittanut viimeksi lähes tasan vuosi sitten samassa paikassa. Lempinimen “Big Money Missy” pelaa aina hyvin silloin, kun palkintopotissa on lisärahaa tarjolla. Toiseksi kilpailussa ylsi Ohn Scoggins tuloksella -12. Kolmannen sijan jakoivat Sarah Hokom ja Ella Hansen tuloksella -11.

Naisten kilpailussa ei ollut yhtään heittäjää Yhdysvaltain ulkopuolelta.

Disc Golf Pro Tour jatkuu loppuviikosta Idlewild Openilla, jossa Isaac Robinson Catrina Allen puolustavat mestaruuttaan viime vuodelta.