Koti Kilpailut DGPT Europe Väinö Mäkelä nosti itsensä loistokierroksella toiseksi ja finaalikierroksen kärkikorttiin

Väinö Mäkelä nosti itsensä loistokierroksella toiseksi ja finaalikierroksen kärkikorttiin

Väinö Mäkelä Krokhol Open 2024
Väinö Mäkelä on parantanut peliää viikko viikolta, kun koko kevään kestäneet sopimusneuvottelut tulivat päätökseen. Kuva: DGPT / Marika Salmi
Mainos

Väinö Mäkelä jatkoi loistavaa peliään Norjassa Krokhol Openissa. Mäkelä paransi edellispäivästään – kierrostulos -10 nosti hänet kokonaistulokseen -18 ja jaetulle toiselle sijalle yhdessä Tsekin Jakub Semerádin kanssa.

“Tuntuu melko hyvältä. Ensimmäiset kaksi kierrosta on ollut hyvää peliä ja odotan innolla huomista”, Väinö Mäkelä kertoo haastattelussa.

Väinö Mäkelä hakee uransa parasta sijoitustaan Disc Golf Pro Tourin Elite-kisasta. Hän oli vuonna 2022 kolmas Dynamic Discs Openissa. Tänä vuonna Mäkelä on ollut parhaimmillaan 13., kauden avauskisassa Floridassa.

Kilpailua johtaa ylivoimaisesti Ricky Wysocki, joka on tuloksessa -25. Wysocki tykitti jo avauskierroksella itsensä vakuuttavalla tavalla selvään johtoon ja venytti johtoaan edelleen toisella kierroksella.

Katso muiden suomalaisten tulokset ja sijoitukset täältä.

Lue myös: Silva Saarinen ja Kristin Tattar karkasivat muilta – voittaja ratkeaa sunnuntaina

Mäkelän tähdittämä kärkikortti starttaa klo 17.00 sunnuntaina. Kisaa voi seurata suorana Disc Golf Network-palvelusta.

Koodilla FRISBEEGOLFMEDIA20 saa 20% alennusta ensimmäisen kuukauden ostosta (DGN Standard ja DGN Pro). Suorita osto tämän linkin kautta: https://discgolfnetwork.link/frisbeegolfmedia. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin (ml. PDGA:n tarjous). Tarjous toimii vain niille, jotka ostavat palvelun ensimmäistä kertaa.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version