Koti Kilpailut DGPT Europe Silva Saarinen ja Kristin Tattar karkasivat muilta – voittaja ratkeaa sunnuntaina

Silva Saarinen ja Kristin Tattar karkasivat muilta – voittaja ratkeaa sunnuntaina

Silva Saarinen Krokhol open 2024
Silva Saarisen putti on toiminut Norjassa. Kuva: DGPT / Marika Salmi
Mainos

Silva Saarinen jatkoi hyviä otteitaan Norjassa pelattavassa Krokhol Openissa. Saarinen pelasi toisen kierroksen tulokseen -4, joka nosti hänet kokonaistulokseen -10.

Saarinen lähtee finaalikierrokselle kärkipaikalta yhdessä Kristin Tattarin kanssa. Tattar vastasi lauantaipäivän parhaasta kierrostuloksesta (-7). Voittaja tulee todennäköisesti tästä kaksikosta, sillä kolmantena oleva isäntämaan Anniken Steen on neljän heiton päässä tuloksessa -6.

“Heitin paremmin kuin eilen, mutta se ei näkynyt tuloksessa”, Silva Saarinen kertoi Disc Golf Pro Tourin haastattelussa.

Saarinen on dominoinut Euroopan kisakenttiä kesän ajan. Nyt haaste on toistaiseksi kovin, kun vastassa on lajin ylivoimainen ykköstähti, Kristin Tattar: “Tuntuu hyvältä haastaa hänet huomenna. Aion yrittää parhaani ja katsotaan mihin se riittää.”

Kilpailun finaalikierros käydään sunnuntaina. Kärkikortti aloittaa pelinsä klo 11.00 Suomen aikaa. Kisaa voi seurata suorana Disc Golf Network-palvelusta.

Koodilla FRISBEEGOLFMEDIA20 saa 20% alennusta ensimmäisen kuukauden ostosta (DGN Standard ja DGN Pro). Suorita osto tämän linkin kautta: https://discgolfnetwork.link/frisbeegolfmedia

Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin (ml. PDGA:n tarjous). Tarjous toimii vain niille, jotka ostavat palvelun ensimmäistä kertaa.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version