Koti Kilpailut DGPT Europe Turku Open on suomalaisnaisten näytöstä – Silva Saarinen lähtee kärjessä finaalikierrokselle

Turku Open on suomalaisnaisten näytöstä – Silva Saarinen lähtee kärjessä finaalikierrokselle

Silva Saarinen Turku Open
Silva Saarinen on voittanut viimeiset kaksi DGPT Europen kilpailua, jotka ovat olleet molemmat Silver-kisoja. Kuva: DGPT / Marika Salmi
Mainos

DGPT Europen toinen Elite-kisa, Turku Open, jatkui lauantaina naisten luokan osalta.

Kisa on täysin suomalaisnaisten näytöstä. Suomen kärkinelikko Henna Blomroos, Eveliina Salonen, Silva Saarinen ja Heidi Laine ovat omaa luokkaansa muihin mukana oleviin verrattuna. Viidentenä olevat kilpailijat ovat useamman heiton päässä suomalaisnelikosta.

Nelikosta Silva Saarinen on kahden kierroksen jälkeen parhaassa tuloksessa -13. Saarinen lähtee sunnuntaina kahden heiton johdossa jahtaamaan ensimmäistä Elite-kisan voittoa. Saarinen kirjasi peräti 11 birdie-tulosta toisella kierroksella. Myös hänen puttinsa oli hurjassa kunnossa. Hän laittoi sisään jopa viisi puttia yli kymmenestä metristä.

“Kierros sujui hyvin. Kahdella väylällä oli vaikeuksia”, Silva Saarinen kommentoi kierrostaan lyhyesti.

Toisella sijalla on Henna Blomroos tuloksessa -11. Eveliina Salonen on kolmas tuloksella -10. Heidi Laine tipahti kolmikon vauhdista ja on neljäntenä tuloksella -5.

Huippujännittävä finaalikierros alkaa Turussa Luolavuoren frisbeegolfpuistossa klo 11.00. Tapahtumaan voi ostaa lippuja täältä.

Kilpailua voi seurata suorana Disc Golf Network-palvelusta. Disc Golf Networkin suora lähetys alkaa klo 10.40 lauantaina. Koodilla FRISBEEGOLFMEDIA20 saa 20% alennuksen ensimmäisen kuukauden ostosta. Suorita osto tämän linkin kautta: https://discgolfnetwork.link/frisbeegolfmedia

Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin (ml. PDGA:n tarjous). Tarjous toimii vain niille, jotka ostavat palvelun ensimmäistä kertaa.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version