KotiKilpailutDGPT EuropeHuippukuntoinen Joona Heinänen ylsi voittoon Ruotsissa Järva Openissa

Huippukuntoinen Joona Heinänen ylsi voittoon Ruotsissa Järva Openissa

Joona Heinänen voitti Ruotsissa kilpaillun Järva Openin, joka kilpailtiin tänä vuonna DGPT Europen Silver-osakilpailuna. Heinänen on viimeksi juhlinut voittoa vuonna 2022 – silloin Prodigy Disc Pro Tourilla Heinolassa.

Joona Heinänen oli jo viime viikolla vahvassa vireessä Tallinnassa kilpaillussa European Disc Golf Festivalissa, jossa hän ylsi parhaana eurooppalaisena kolmanneksi. Nyt Heinänen onnistui voiton tuloksella -24. Toiseksi jäi Joonas Aalto (-19). Kolmas oli Daniel Davidsson (-18).

Heinänen kuittasi voitosta mukavat 3250 euroa. Hän on viikon sisään lähes tuplannut kauden palkintorahatienestinsä.

Naisten luokan voitto jäi Ruotsiin, kun Sofie Björlycke nappasi voiton tuloksella -7. Paras suomalainen oli Olivia Kindstedt, joka oli neljäs par-tuloksella.

Katso kaikki tulokset täältä.

Uusimmat uutiset

Gannon Buhr nousi voittoon ja teki frisbeegolfhistoriaa

Gannon Buhr teki frisbeegolfhistoriaa Disc Golf Pro Tourin kiertuefinaalissa...

Missy Gannon voitti ja kuittasi taas vuoden isoimman palkintopotin

Missy Gannon uusi voittonsa viime vuoden Disc Golf Pro...

Buhr ja Wysocki karkasivat jo toisella kierroksella kiertuefinaalissa

Disc Golf Pro Tourin rahakkaassa finaalitapahtumassa on käymässä, kuten...

Suomalaisnaiset parantelivat asemiaan ammattilaiskiertueen finaalissa

Maailman ammattilaiskiertueen finaalikisa käynnistyi Etelä-Carolinassa Yhdysvalloissa. Nelipäiväinen kisa kilpaillaan...

Kiertuefinaalin palkinnot julki – 7 suomalaista kisaa vuoden isoimmasta potista viikonloppuna

Disc Golf Pro Tour (DGPT) julkaisi torstaista sunnuntaihin 17.-20.10....

Gannon Buhr voitti arvokisan ja rikkoo ennätyksiä palkintorahoissa – “sillä saa paljon legoja”

Gannon Buhr voitti vakuuttavan esityksen jälkeen Yhdysvaltojen mestaruuskisat. Vasta...