KotiDGPT EuropeEuropean Disc Golf FestivalHeidi Laine lähtee kärjessä finaalikierrokselle Tallinnassa - "Tosi jännittävää"

Heidi Laine lähtee kärjessä finaalikierrokselle Tallinnassa – “Tosi jännittävää”

Heidi Laine jatkoi hyvää peliä Tallinnassa kilpailtavassa European Disc Golf Festivalissa. Laine hakee sunnuntaina uransa ensimmäistä voittoa Disc Golf Pro Tourin Elite-kisasta.

Laine lähti toiselle kierrokselle kilpailun kärjessä. Johtopaikka oli jännittävä kokemus Hämeenlinnassa asuvalle Laineelle: “Tosi jännittävää. Mulla oli aamulla vähän huono olo ja mietin, että onko joku auringonpistos, mutta oli se vaan jännitystä”, Heidi Laine kertoi haastattelussa. “Huomasi radalla, että heitot ei ollu yhtään rentoja ja ei löytyny flowta. Mutta aina välillä tuli supersuorituksia.”

Laine johtaa kilpailua kolmella heitolla. Hän on tuloksessa -10. Kärkikortissa Lainetta haastavat Missy Gannon (-7) ja Kaidi Allsalu (-7) sekä Jenni Karppinen (-6). Yleisön suursuosikki Kristin Tattar on Laineesta kahdeksan heiton päässä tuloksessa -2.

“Huomenna vähemmän OB:ta, enemmän väyläosumia ja hyviä putteja. Sen pitäisi riittää (voittoon)”, Laine päättää itsevarmasti.

Kilpailu jatkuu sunnuntaina Tallinnassa. Kärkikortti aloittaa pelinsä klo 11.00. Kisaa voi seurata suorana Disc Golf Network-palvelusta.

Koodilla FRISBEEGOLFMEDIA20 saa 20% alennusta ensimmäisen kuukauden ostosta (DGN Standard ja DGN Pro). Suorita osto tämän linkin kautta: https://discgolfnetwork.link/frisbeegolfmedia. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin (ml. PDGA:n tarjous). Tarjous toimii vain niille, jotka ostavat palvelun ensimmäistä kertaa.

Uusimmat uutiset

Luvattomia sukeltajia kiinni frisbeegolfradalla Vihdissä

Rock Valleyn frisbeegolfradalla Vihdissä tavattiin tällä viikolla luvattomia frisbeegolfkiekkojen...

Heidi Laine vahvassa vireessä Yhdysvalloissa – “Tämä rata on vaikea”

Heidi Laineen heitto oli kunnossa Great Lakes Openin avauskierroksella....

Näkökulma: Onko frisbeegolfin painopiste siirtymässä Eurooppaan?

Frisbeegolf on saanut alkunsa Yhdysvalloista. Lajin kehittäjänä pidetään Ed...

Frisbeegolflegendan nimikkosäätiö haluaa laajentua Eurooppaan

Frisbeegolfin kasvu on ollut hurjaa kaikkialla maailmassa. Euroopassa laji...

Lauri Lehtinen vei jännitysnäytelmän Tampereella – “Aikamoista sekoilua”

Lauri Lehtinen otti voiton Prodigy Disc Pro Tourin kolmannessa...

Virolaisnainen ylsi Tampereella ensimmäiseen voittoonsa yli viiteen vuoteen

Virolainen Keiti Tätte voitti Tampereen osakilpailun kansallisella kärkikiertueella, Prodigy...