Koti DGPT Europe European Disc Golf Festival Heidi Laine jysäytti hurjan avauskierroksen Tallinnassa – suomalaiset kaksoisjohdossa

Heidi Laine jysäytti hurjan avauskierroksen Tallinnassa – suomalaiset kaksoisjohdossa

Heidi Laine European Disc Golf Festival
Heidi Laineen avauskierroksen PDGA rating oli alustavasti 1028. Kuva: DGPT / Marika Salmi
Mainos

Heidi Laine avasi loistavasti Tallinnassa kilpailtavan European Disc Golf Festivalin. Hän täräytti avauskierrokselle kierrostuloksen -9, jolla irtosi kilpailun kärkipaikka. Toisena kisassa on Eveliina Salonen tuloksella -7.

“Tuntuu todella hyvältä, koska olen pelannut niin kauan niin huonosti”, Heidi Laine kertoo haastattelussa. “Aloitin huonosti, mutta sitten löysin pelini. Lopputulos on erittäin hyvä.”

Suomalaiskaksikko lähtee huipputilanteesta toiselle kierrokselle. He saavat kärkikorttiin seuraksi virolaisväriä, kun Kaidi Allsalu (-5) ja Keiti Tätte (-4) jahtaavat suomalaisia.

Yleisön suuri ennakkosuosikki Kristin Tattar ei onnistunut kilpailun avausväylillä. Hän oli pahimmillaan tuloksessa +4. Tattar onnistui kuitenkin kiristämään itsensä ihannetulokseen ja lähtee jahtaamaan suomalaiskaksikkoa sijalta 9.

Lue myös: “En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa” – Seppo Paju ennakoi Tallinnan Disc Golf Festivalia

Kilpailu jatkuu lauantaina aamulla. Kärkikortti aloittaa pelinsä klo 11.00. Kisaa voi seurata suorana Disc Golf Network-palvelusta. Mikäli haluat seurata kilpailua paikan päällä, koodilla FBGM10 saat lipuista 10% alennuksen lipuista. Osta liput täältä.

Mikäli haluat seurata kilpailua Disc Golf Network-palvelusta, koodilla FRISBEEGOLFMEDIA20 saa 20% alennusta ensimmäisen kuukauden ostosta (DGN Standard ja DGN Pro). Suorita osto tämän linkin kautta: https://discgolfnetwork.link/frisbeegolfmedia. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin (ml. PDGA:n tarjous). Tarjous toimii vain niille, jotka ostavat palvelun ensimmäistä kertaa.

Mainos

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version