Koti Uutiset Jesse Nieminen sopimukseen Kastaplastin kanssa

Jesse Nieminen sopimukseen Kastaplastin kanssa

Jesse Nieminen sopimus
Jesse Niemisen PDGA-rating on 1028, joka oli Suomen neljänneksi korkein vuoden vaihteessa. Kuva: DGPT
Mainos

Suomen neljänneksi paras frisbeegolfaaja Jesse Nieminen on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Kastaplastin kanssa. Kuopiosta kotoisin oleva Nieminen ehti edustaa neljä vuotta Dynamic Discsiä.

“Olen hyvin innoissani tästä yhteistyöstä”, Nieminen fiilistelee. “Uusi sopimus on tuonut myös extra-buustin motivaatioon.”

Kastaplast oli yhteydessä Niemiseen ja lähetti testikiekkoja Kuopioon. “En halua mennä firmalle, joka pelkästään maksaa eniten, vaan haluan olla varma, että tuotteet ja laatu ovat sellaisia, joita haluan edustaa”, Nieminen kertoo päätöksensä taustoista. “Kastaplastilla tuotteet ja muovin laatu ovat niin huippuluokkaa, että olen yllättynyt.”

Yksivuotinen sopimus mahdollistaa myös ensimmäistä kertaa sen, että Nieminen pääsee kilpailemaan Disc Golf Pro Tourilla. Hän on yksi harvoista suomalaisista, joilla on Disc Golf Pro Tourin Tour Card, joka oikeuttaa osallistumisen lähes kaikkiin kiertueen kilpailuihin Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Lue myös: Jesse Nieminen lopettamisen kynnykseltä ammattilaiskiertueelle

Vuonna 1998 syntynyt Jesse Nieminen on kilpaillut frisbeegolfissa jo yli 10 vuotta. Hänet tunnetaan loistavasta kämmenheitostaan. Hän nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2019, kun hän ylsi European Openissa sijalle viisi. Jessen kisan ikimuistoisin hetki oli väylän 14 hole-in-one.

Mainos

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version