Koti Uutiset Anttila laittoi kroppaa likoon Champions Cupissa

Anttila laittoi kroppaa likoon Champions Cupissa

Niklas Anttila Champions Cup. Kuva: Discgolfprotour
Mainos

Niklas Anttila aloitti toisen kierroksen vaikeasti aivan kuten ensimmäisellä kierroksella. Anttila hiipi kuin yllättäen takaysillä takaisin kärkitaisteluun. Melko helpolla par 5 omaavalla väylällä 12, Anttila upotti uskomattoman putin, joka sytytti Euroopan mestarin liekkeihin. Väylällä 15 Niklas laittoi kaiken likoon, kun hän hyppäsi nilkkojaan myöten veteen laittamaan birdie-putin sisään. Märät kengät eivät hidastanut Anttilan menoa vaan hän varmisti hyvällä lopullaan paikan kärkikortissa kolmannella kierroksella tuloksella -19.

Kärkikortti säilyi täysin samana, kun myös muut kortin pelaajat olivat tarkoilla heitoillaan vakuttavia. Isaac Robinson toisti -11 kierroksen edelliseltä päivältä ja pitää kärkipaikkaa sijalla -22. Silas Schultz (-21) sivusi kenttäennätystä ja on toisena. James Conrad jakaa Anttilan kanssa kolmatta sijaa tuloksella -19. Conradin kaksi viimeistä voittoa A-tasolla ovat 2021 maailmanmestaruus ja vuoden 2019 USA:n mestaruus. Schultz ei taas koskaan ennen ole sijoittunut Elite tai Major tasolla top10 joukkoon.

Muut suomalaiset vielä hyvillä sijoilla

Joona Heinäsen paikka jahtikortissa sai vaikean alun ensimmäisen väylän bogilla. Muutenkin hidas alku oli tiputtaa Joonan vauhdista, mutta loppua kohti parantunut heitto ja hyvällä tasolla ollut putti johti kierrostulokseen -7 ja kokonaistulokseen -15 jaetulle sijalle 11. Väinö Mäkelällä kierros oli taas päin vastainen, kun hän nousi yllättäen top10 sijoille kierroksen keskivaiheilla. Lopun bogit kuitenkin rokottivat muutoin loistavaa kierrosta ja lopputuloksena jaettu sija 14 tuloksella -14 ei ole huono. Tuomas Hyytiäinen (-6) näytti niin ikään nousevan kohisten tuloslistalla, mutta viimeisten väylien bogit tiputtivat Tuomaksen lopulta jaetulla sijalle 56.

Tattarille jälleen paras kierros

Kristin Tattar on täysin pysäyttämätön. Äärimmäisen vaikealla radalla jälleen ilman ainuttakaan bogia pelannut virolainen porhaltaa tuloksessa -16, kun toisena oleva Catrina Allen on tuloksessa -11. Viisi heittoa on vähän vaikealla metsäradalla, mutta Tattarin ei näytä yhtään heikkouksia. Kuten viime vuoden MM-kisoissa, Tattarin voittamiseen vaaditaan virheetöntä ja loistavaa peliä. Kolmantena kohti kolmatta kierrosta lähtee Kat Mertsch tuloksella -9.

Henna Blomroos (-4) on parhaana suomalaisena jaetulla sijalla 7. Disc Golf Networkin katsojat näkivät, kuinka Blomroos naulasi useamman avauksen pidemmälle kuin muut ja useasti keskelle väylää. Heikko puttaaminen kuitenkin asettaa erilaiset paineet lähestymisiin, joka tekee pelistä vaikeaa. Muut suomalaiset ovat kaukana kärjestä. Silva Saarinen on heikon toisen kierroksen lopun myötä jaetulla sijalla 25 Heidi Laineen kanssa tuloksessa +4. Eveliina Salonen (+7) on jaetulla sijalla 32.

Henna Blomroos Champions Cup 2023
Henna Blomroos Champions Cup. Kuva: Discgolfprotour

Seuraa suomalaisia livenä:

PelaajaLähtöSeuraa
Eveliina Salonen15.20UDisc Live
Heidi Laine15.42UDisc Live
Silva Saarinen16.26UDisc Live
Henna Blomroos16.37UDisc Live,
Disc Golf Network
Tuomas Hyytiäinen19.22UDisc Live
Joona Heinänen21.45UDisc Live
Väinö Mäkelä21.56UDisc Live
Niklas Anttila22.20UDisc Live,
Disc Golf Network
Suomalaisten lähtöajat toisella kierroksella 21.4. perjantaina
Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version