KotiTarinamme

Tarinamme

Tervetuloa frisbeegolfmedia.fi-sivustolle. Sivustomme on omistettu tuomaan sinulle viimeisimmät uutiset, tulokset ja analyysit tästä jännittävästä ja nopeasti kasvavasta urheilulajista.

Olemme joukko innokkaita frisbeegolfareita, jotka ovat rakastuneet lajiin. Olemme kokeneet ikimuistoisia elämyksiä frisbeegolfradoilla, mikä on sytyttänyt roihun tätä upeaa lajia kohtaan. Halusimme luoda alustan, joka voisi esitellä kaikki upeat asiat, joita frisbeegolfyhteisössä tapahtuu.

Frisbeegolfareina jouduimme itse kamppailemaan löytääksemme luotettavan lähteen uutisille ja tiedoille lajista. Pysyäksemme ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista, tuloksista ja pelaajauutisista jouduimme etsimään tietoa useilta verkkosivuilta sekä sosiaalisen median tileiltä.

Päätimme ottaa asian omiin käsiimme ja luoda Frisbeegolfmedian. Käytimme lukemattomia tunteja tutkimiseen, suunnitteluun ja sivuston rakentamiseen alusta asti.

Tänään Frisbeegolfmedia on jatkuvasti kasvava frisbeegolfin harrastajien yhteisö. Olemme rakentaneet verkkomedian, joka tarjoaa ajan tasalla olevaa tietoa ja syvällistä analyysia lajista. Olemme myös luoneet yhteisön, jossa pelaajat voivat kohdata ja jakaa rakkautensa lajiin. Sivustomme on tullut luotettavaksi tietolähteeksi pelaajille, faneille ja alan sisäpiiriläisille.

Etsimme jatkuvasti tapoja parantaa ja laajentaa verkkomediaamme. Olemme sitoutuneet pysymään frisbeegolfuutisten ja -teknologian eturintamassa, ja olemme innoissamme jatkaessamme yhteisömme kasvattamista pelaajille ja faneille.

Lopullinen tavoitteemme on tehdä frisbeegolfista yksi Suomen seuratuimmista urheilulajeista. Siihen emme yksin pysty vaan tarvitsemme koko yhteisön tukea, jos koet, että voit auttaa meitä tämän tavoitteen saavuttamisessa, ole rohkeasti yhteydessä sähköpostilla info@frisbeegolfmedia.fi.

– Frisbeegolfmedian perustajat Janne ja Lauri

Frisbeegolfmedia
SM-kisat 2023 Lahti. Kuva: SFL / Marika Salmi