Koti Artikkelit Sattui vahinko frisbeegolfradalla? Ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun

  Sattui vahinko frisbeegolfradalla? Ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun

  Pohjola Vakuutus Sporttiturva frisbeegolf
  Sporttiturva on loistava vakuutus frisbeegolfareille. Kuva: Frisbeegolfmedia
  Mainos

  Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva on frisbeegolfaajalle tarkoitettu vakuutus. Se korvaa frisbeegolfatessa sattuneet tapaturmat.

  Teksti on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä Pohjola Vakuutuksen kanssa.

  SFL:n kilpailulisenssin hankkiva pelaaja voi ostaa halutessaan itselleen vakuutuksen Suomisportista joko lisenssioston yhteydessä tai jälkikäteen. Mikäli olet SFL:n jäsenseuran jäsen, mutta et ole aikeissa hankkia kilpailulisenssiä, voit hankkia itsellesi Sporttiturva-vakuutuksen palvelumaksutoimituksen avulla.

  Saat Pohjola Terveysmestarilta maksutonta terveysneuvontaa ja hoidon tarpeen arviointia. Terveydenhuollon asiantuntija varaa sinulle tarvittaessa ajan etälääkärille tai lääkärikumppanimme vastaanotolle.

  Terveysmestari varmistaa maksullisten lääkäripalvelujen yhteydessä mitä vakuutuksesi kattaa ja hoitaa korvausasian puolestasi. Maksat korvattavasta hoidosta paikan päällä vain mahdollisen omavastuun.

  Jos lääkärikäyntiä ei tarvita, saat selkeät kotihoito-ohjeet, joiden avulla hoidat itsesi kuntoon.

  Palveluaikojen ulkopuolella tai kiireellisissä tapauksissa voit mennä mihin tahansa lääkäriin tai sairaalaan saadaksesi ensiapua. Maksa kulut ensin itse ja tee sitten vahinkoilmoitus OP-mobiilissa tai op.fi-palvelussa. 

  Pohjola Terveysmestari palvelee numerossa 0100 5225 joka päivä klo 7-23
  Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. Pohjola Terveysmestari -palvelun tuottaa Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy.

  Etkö kuulu vielä frisbeegolfareille tarkoitetun Sporttiturva-vakuutuksen piiriin? Hanki vakuutus Suomen frisbeegolfliiton sivuilta.

  Lue myös: Kannattako frisbeegolfaajan hankkia vakuutus? Kyllä – tässä kolme tärkeintä syytä

  Lue lisää Sporttiturvasta täällä.

  Mainos

  EI KOMMENTTEJA

  JÄTÄ KOMMENTTI

  Kirjoita kommenttisi!
  Kirjoita nimesi tähän

  Exit mobile version