KotiUutisetHuippusuosittu suomalainen Youtube-kanava aloittaa maailmanvalloituksen

Huippusuosittu suomalainen Youtube-kanava aloittaa maailmanvalloituksen

Suomen suosituin frisbeegolfvaikuttaja Fribakansa suuntaa ulkomaille. Kanava aloittaa maailmanvalloituksen – he haluavat esitellä yleisölle maailman parhaita frisbeegolfratoja myös Suomen ulkopuolella

Fribakansa on tunnettu erityisesti How to Birdie Every Hole -konseptistaan. He olivat viime kesän katsotuin suomalainen frisbeegolfvaikuttaja. Heidän seuraajamäärä tuplaantui ja videot tavoittivat peräti 100 000 silmäparia kuukaudessa.

Fribakansan eli Esa Salosen ja Aarne Ahvenaisen kesä alkaa Disc Golf Pro Tourin Elite-kisaradalta Kööpenhaminasta ja ensimmäinen kuvausmatka jatkuu Alppien uskomattomiin maisemiin. Jo tänä kesänä he tulevat esittelemään maailman parhaat radat ympäri Eurooppaa.

“Koemme kiitollisuutta ja innostusta siitä, kuinka paljon meidän videoita on katsottu ja kuinka meidän ‘kansa’ on jatkanut nopeaa kasvua”, Fribakansan kaksikko Aarne Ahvenainen ja Esa Salonen kertovat. “Kansalla” kaksikko viittaa seuraajiinsa.

“Ilolla on seurattu sitä miten kansa kasvaa ja kommentteja on aina yhtä mukava lukea – niistä saa jopa ihan voimaa ja merkitystä sille mitä tekee!” Esa Salonen jatkaa.

Jännittävän suuria suunnitelmia

“Unelmamme on tehdä How to Birdie Every Hole -video jokaiselta maailman TOP10 frisbeegolfradalta“, Ahvenainen täräyttää Fribakansan tulevaisuudenvisiosta.

Fribakansa Krokhol
Fribakansa haaveillee mm. Norjassa sijaitsevasta Krokholin frisbeegolfradasta, joka valittiin tänä vuonna maailman parhaaksi radaksi. Kuva: PDGA Euro Tour / Krokhol DGC

“Meillä on niin suuria suunnitelmia, että ne jännittävät, mutta se kuuluu asiaan. Tulemme tarvitsemaan myös kansalaisten apua. Julkaisemme oman merchimme kesän aikana ja mahdollisesti jotain muuta vielä salaista, jonka avulla yleisö voi tukea meitä”, Salonen paljastaa.

Fribakansa aikoo tehdä jatkossa videoita niin Suomessa kuin ulkomailla. Vaikka kaksikko suuntaa ulkomaille, Fribakansa tulee pysymään suomen kielisenä. He kuitenkin paljastavat, että he aikovat perustaa rinnalle myös englanninkielisen kanavan.

“Niinkuin aina – me haluamme, että kansa saa ansaitsemaansa, eli parasta mahdollista mitä me osaamme tehdä. Ja aina mitä enemmän tekee sitä parempaan pystyy”, Esa ja Aarne päättävät.

Paras tapa pysyä kaksikon matkassa mukana on seuraamalla heitä Instagramissa.

Uusimmat uutiset

Suomen kärkimiehet jatkavat kisojaan Kaliforniassa – ensi vuonna samalla radalla pelataan Major-kisa

Suomen avoimen luokan kärkiheittäjät lähtivät lyhyen Euroopan komennuksen jälkeen...

Selostajakaksikko vaihtuu – tässä ovat avoimen luokan uudet selostajat Prodigy Disc Pro Tourilla

Prodigy Disc Pro Tourin ensimmäinen osakilpailu käydään Jämijärvellä 17.-19.5.2024....

Sattui vahinko frisbeegolfradalla? Ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun

Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva on frisbeegolfaajalle tarkoitettu vakuutus. Se korvaa...

Prodigy Disc Pro Tour alkaa – tässä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kiertueesta

Kotimaan kovatasoisin ammattilaiskiertue Prodigy Disc Pro Tour käynnistyy viikonloppuna...

Prodigy Disc Pro Tour ja Aavemedia yhteistyöhön naisten luokan jälkituotannon osalta

Aavemedia vastaa vuonna 2024 Prodigy Disc Pro Tourin naisten...

Nämä asiat Jesse Nieminen varmisti huimalla DGPT Elite-kisan voitolla

Jesse Nieminen otti upean voiton Euroopan Disc Golf Pro...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän