KotiKilpailutDisc Golf Pro TourHeidi Laine pelasi uransa parhaan kierroksen - kärkikaksikko karussa

Heidi Laine pelasi uransa parhaan kierroksen – kärkikaksikko karussa

The Open at Austinin toinen kisapäivä Texasissa oli yhdysvaltalaisen Ohn Scogginsin näytöstä.

Scoggins pelasi toisena päivänä peräti kierrostuloksen -13 ja on johdossa yhteistuloksella -16. Toisena kilpailussa on Kat Mertsch tuloksella -14. Kaksikko on karussa muista, sillä kolmannessa sijassa kiinni olevat pelaajat ovat tuloksessa -8.

Scogginsin kierros on alustavan ratingin mukaan (1055) kaikkien aikojen viidenneksi paras naispelaajan kierros.

Parhaana suomalaisena jatkaa Henna Blomroos, joka lähtee finaalikierrokselle jaetulta kolmannelta sijalta tuloksesta -8. Blomroos pelaa viimeisen kierroksen kärkikortissa.

Päivän suomalaisnimi oli Heidi Laine, joka tykitti PDGA-ratingin mukaan uransa parhaan kierroksen (alustava PDGA-rating: 1016). Hän nousi peräti 19 sijaa aina jahtikorttiin asti ja on tuloksella -5 jaetulla sijalla 7. Laineen kanssa samassa tuloksessa on myös Eveliina Salonen, mutta Salonen tippui niukasti jahtikortista.

Kilpailun viimeinen kierros käydään sunnuntaina illalla. Viikonlopulle luvatut ukkoskuurot eivät ole häirinneet kisaamista yhtä puolen tunnin keskeytystä lukuunottamatta. Lähetys alkaa Disc Golf Network -palvelussa naisten luokan osalta klo 17.30.

Kaikki tulokset ovat nähtävillä täällä.

Uusimmat uutiset

Luvattomia sukeltajia kiinni frisbeegolfradalla Vihdissä

Rock Valleyn frisbeegolfradalla Vihdissä tavattiin tällä viikolla luvattomia frisbeegolfkiekkojen...

Heidi Laine vahvassa vireessä Yhdysvalloissa – “Tämä rata on vaikea”

Heidi Laineen heitto oli kunnossa Great Lakes Openin avauskierroksella....

Näkökulma: Onko frisbeegolfin painopiste siirtymässä Eurooppaan?

Frisbeegolf on saanut alkunsa Yhdysvalloista. Lajin kehittäjänä pidetään Ed...

Frisbeegolflegendan nimikkosäätiö haluaa laajentua Eurooppaan

Frisbeegolfin kasvu on ollut hurjaa kaikkialla maailmassa. Euroopassa laji...

Lauri Lehtinen vei jännitysnäytelmän Tampereella – “Aikamoista sekoilua”

Lauri Lehtinen otti voiton Prodigy Disc Pro Tourin kolmannessa...

Virolaisnainen ylsi Tampereella ensimmäiseen voittoonsa yli viiteen vuoteen

Virolainen Keiti Tätte voitti Tampereen osakilpailun kansallisella kärkikiertueella, Prodigy...