KotiUutisetBlomroos rataennätyksellä kärkeen ja taistelemaan uransa isoimmasta voitosta

Blomroos rataennätyksellä kärkeen ja taistelemaan uransa isoimmasta voitosta

Disc Golf Pro Tourin Swedish Openin toisena kilpailupäivänä nähtiin Henna Blomroosilta huima suoritus. Raumalainen pelasi -7 kierrostuloksen ja nosti itsensä seitsemänneltä sijalta kilpailun kärkipaikalle kokonaistulokseen -5. Blomroos on yksi Euroopan parhaista frisbeegolfareista, mutta 2x Euroopan Mestari ja 5x Suomen mestari ei ole koskaan onnistunut nousemaan korkeimmalle sijalle maailman kovimmalla ammattilaiskiertueella.

Blomroosin kanssa kilpailun voitosta taistelee vahvimmin jaetulla kärkipaikalla oleva Silva Saarinen. Saarinen hakee Ruotsista uransa toista DGPT Elite-tason voittoa. Saarisen ensimmäinen tuli pari viikkoa sitten Turussa.

Naisten luokan kärkikortin täydentää islantilainen María Eldey Kristínardóttir (-2) ja yhdysvaltalainen Ella Hansen (0). Kymmenen parhaan joukkoon finaalipäivään lähdettäessä mahtuu suomalaisista Blomroosin ja Saarisen lisäksi Eveliina Salonen (6., +2), Heidi Laine (T10., +6) ja Jenni Karppinen (T10., +6).

Eetu Tuominen paras suomalainen avoimessa luokassa

Avoimen luokan kärkipaikan finaalipäivään otti James Proctor. Yhdysvaltalainen pelasi kilpailun toisena päivänä -9 kierroksen ja lähtee finaalipäivään tuloksella -17. Toisena kilpailussa on hallitseva Euroopan mestari ja kotikentällään pelaava Dennis Augustsson. Augustsson pelasi päivän parhaan kierroksen -10 ja lähtee jahtaamaan Proctoria tuloksella -14.

Kärkikortin täydentää nuori virolainen Roland Kõur (-14) ja nuori suomalainen Eetu Tuominen (-13). Tuominen on nostanut itsensä isosti valokeilaan tämän kauden ammattilaiskisoissa. Tuominen taisteli Euroopan ensimmäisessä Elite-sarjan kilpailussa Kööpenhaminassa keväällä voitosta sijoittuen toiseksi ja jälleen Tuominen nähdään finaalikierroksen kärkikortissa.

Kymmenen parhaan joukkoon finaalipäivään lähdettäessä mahtuu suomalaisista Tuomisen lisäksi Pekka Hyvönen (T10., -11) ja Onni Arminen (T10., -11). Kaikki tulokset näet täältä.

Kilpailu huipentuu sunnuntaina 30.6. Disc Golf Network näyttää kilpailun suorana. Naisten luokan lähetys alkaa klo 10.40 ja avoimen luokan lähetys alkaa klo 16.40.

Koodilla FRISBEEGOLFMEDIA20 saa 20% alennusta ensimmäisen kuukauden ostosta (DGN Standard ja DGN Pro). Suorita osto tämän linkin kautta: https://discgolfnetwork.link/frisbeegolfmedia

Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin (ml. PDGA:n tarjous). Tarjous toimii vain niille, jotka ostavat palvelun ensimmäistä kertaa.

Uusimmat uutiset

Niklas Anttila vastasi taas päivän parhaasta kierroksesta – johtaa kahdella heitolla

Niklas Anttila jatkoi vakuuttavia otteitaa frisbeegolfin SM-kisojen toisena päivänä....

Eveliina Salonen kiilasi kärkeen SM-kisoissa – kisaradan päätösväylä puhututtaa lajipiireissä

Frisbeegolfin SM-kisojen toinen kierros oli Eveliina Salosen näytöstä. Salonen...

Onko Ruotsi Euroopan suurin frisbeegolfmaa? Suomessa vasta toiseksi eniten kilpapelaajia

PDGA Europe julkaisi Instagramissa tämän hetken jäsenmääränsä. PDGA-jäsenyys vaaditaan,...

Niklas Anttila otti odotetusti kärkipaikan SM-kisojen avauskierroksella

Niklas Anttila aloitti loistavasti Sipoossa frisbeegolfin SM-kisoissa. Ennakkosuosikkina nelipäiväiseen...

Heidi Laine otti kärkipaikan SM-kisojen avauskierroksella – ennakkosuosikilla karmea lopetusväylä

Nelipäiväiset frisbeegolfin SM-kisat käynnistyivät naisten luokan osalta Sipoossa torstaiaamuna....

SM-kisojen jälkituotantojen julkaisuaikataulu on tässä – selostajina tutut kaksikot

Frisbeegolfin SM-kisat kilpaillaan torstaista sunnuntaihin Sipoossa 4.-7.7.2024. Kilpailu näytetään...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän