Koti Uutiset Ykkösringin viikkokatsaus 64: Frisbeegolfin Suomen mestaruudesta pelataan Lahdessa!

Ykkösringin viikkokatsaus 64: Frisbeegolfin Suomen mestaruudesta pelataan Lahdessa!

Ykkösrinki
Mainos

Frisbeegolfmedia tiivistää Ykkösringin viikkokatsauksen mielenkiintoisimmat nostot. Jakso 64 on SM-kisojen ennakkojakso, lisäksi siellä kuullaan koosteet Åland Openista ja Järva Openista. Kuuntele viikkokatsaus YouTubesta alta tai muista kanavista, jotka löytyvät täältä (Apple, Castbox, Google, Pocket Casts, Spotify).

Päättyykö Blomroosin ja Salosen valtakausi?

Eveliina Salonen ja Henna Blomroos ovat hallinneet naisten luokkaa kotimaan kentillä jo yhdeksän vuoden ajan! Tämän vuoden aikana Heidi Laine ja Silva Saarinen ovat kuitenkin nostaneet profiiliaan ja Laine lähteekin kisoihin ainakin Ykkösringin mielestä ennakkosuosikkina. Jaksosta selviää miten he uskovat muiden pärjäävän!

Niklas Anttila vs. Väinö Mäkelä

Avoimessa luokassa ollaan jo kolmen vuoden ajan odotettu Anttilan ja Mäkelän välistä taistoa. Tätä ei olla kuitenkaan nähty. Mäkelän mestaruusvuonna Anttilan peli jäi edellisviikon EM-kultaan ja Anttilan kahtena mestaruusvuonna Mäkelä ei ole pystynyt näyttämään parastaan. Kenestä tulee todennäköisesti suomenmestari? Kuuntelemalla jakson se saattaa selvitä sinulle!

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version