Koti Uutiset Ykkösringin viikkokatsaus 61: Niklas Anttila on paras Eurooppalainen frisbeegolfaaja!

Ykkösringin viikkokatsaus 61: Niklas Anttila on paras Eurooppalainen frisbeegolfaaja!

Ykkösrinki
Mainos

Frisbeegolfmedia tiivistää Ykkösringin viikkokatsauksen mielenkiintoisimmat nostot. Jakso 61 niputtaa parin viikon takaiset tapahtumat niin European Pro Tourilta kuin Euro Touriltakin. Jaksossa kuullaan myös ennakot Turku Openista ja PCS Openista. Kuuntele viikkokatsaus YouTubesta alta tai muista kanavista, jotka löytyvät täältä (Apple, Castbox, Google, Pocket Casts, Spotify).

Silva Saarinen on Euroopan parhaita naispelaajia

Silva Saarinen on ottanut kolme peräkkäistä voittoa Euro Tourillta, suoritus johon ainoastaan Kristin Tattar on aiemmin pystynyt. Vaihtuuko Suomessa valta kun Saarinen ja Heidi Laine nostavat tasoaan samalla kun Henna Blomroos ja Eveliina Salonen ovat nauttineet Suomen kesästä? Vastaus kysymykseen selviää kuuntelemalla jakson!

Amerikan ihmeet saapuvat Turkuun

Kauden ensimmäisen Major-turnauksen voittanut Isaac Robinson saapuu veljensä Ezran ja Alden Harrisin kanssa Suomeen! He osallistuvat European Pro Tourin kuudenteen osakilpailuun, Turku Openiin. Kilpailu pelataan Luolavuoren frisbeegolfpuistossa. Onko Väinö Mäkelästä pysäyttämään tiimikavereitaan vai karkaako voitto Yhdysvaltoihin?

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version