Koti Uutiset Suomalainen frisbeegolf-yritys yhteistyöhön PDGA:n ja Paul McBeth Foundationin kanssa

Suomalainen frisbeegolf-yritys yhteistyöhön PDGA:n ja Paul McBeth Foundationin kanssa

Pulsea disc golf academy
Avery Jenkins on voittanut frisbeegolfin maailmanmestaruuden vuonna 2009. Kuva: Pulsea
Mainos

Kotimainen frisbeegolf-opetuksen suoratoistopalvelu Pulsea Disc Golf Academy on solminut yhteistyösopimukset PDGA:n ja Paul McBeth Foundationin kanssa.

Paul McBeth Foundation on yhden lajin tunnetuimpien hahmojen, Paul McBethin perustama järjestö, jonka missio on kehittää lajin saavutettavuutta pääasiassa rakentamalla frisbeegolf-kenttiä ja tarjoamalla opetusta. Yhteistyö Pulsean kanssa monipuolistaa järjestön opetustarjontaa ja lisää sen varainkeruun kattavuutta. Kansainvälinen lajiliitto PDGA puolestaan tarjoaa jatkossa Pulsean opetussisältöjä yhtenä jäseneduistaan. 



”Meidän päätavoite on kasvattaa lajia, ja se voi tapahtua vain yhteistyöllä”, kertoo Pulsean Product Owner, Kimmo Turunen. “Nyt julkaistut partneruudet tuovat meille myös ihan uudenlaista uskottavuutta, minkä myötä oma visiommekin on tietyllä tavalla vahvistunut. Olemme aina tienneet, että meidän sisältömme on ensiluokkaista, mutta PDGA:n ja PMF:n kautta sille on saatu leimat merkittävimmiltä mahdollisilta tahoilta. Olemme erittäin innoissamme!”

Pulsea Disc Golf Academy on vuonna 2022 Helsingissä perustettu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa frisbeegolf-opetussisältöjä aina lajin alkeista vaativimpiin tekniikoihin. Palvelun tunnetuimpiin opettajiin kuuluvat mm. Avery Jenkins, Thomas Gilbert, Jennifer Allen ja Scott Stokely.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version