Koti Kilpailut USDGC Salonen jatkaa johdossa, Anttila nousi jahtikorttiin

Salonen jatkaa johdossa, Anttila nousi jahtikorttiin

Niklas Anttila USDGC 2023
Niklas Anttila onnistui kampeamaan itsensä mitalikamppailuun. Kuva: DGPT
Mainos

Tuulinen sää vaikeutti niin naisten kuin avoimen luokan kilpailuita Yhdysvalloissa arvoturnauksessa. Eveliina Salonen jakaa johtopaikan Kristin Tattarin kanssa, joka nousi jahtikortista kärkipaikalle. Niklas Anttila selvisi tuulisesta säästä hyvin, mikä nosti hänet jaetulle seitsemännelle sijalle.

Salosen vaikeudet putissa jatkuivat

Eveliina Salosen vaikeudet jatkuivat putissa. Kiekko meni korista epäonnisesti läpi vain 3 metrin putissa, jolla näytti olevan negatiivinen vaikutus Salosen itseluottamukseen. Hän puttasi 7 kertaa 3,3-10 metrin säteeltä ja onnistui vain kahdesti. Hän onnistui silti pysymään jaetulla kärkipaikalla tuloksella -19.

Kristin Tattar vastasi päivän parhaasta kierroksesta (-10) ja nousi Eveliinan rinnalle.

Henna Blomroos tippui neljänneksi ja on tuloksessa -15. Blomroosinkaan putti ei ollut edellispäivien veroinen, millä hän antoi liikaa tasoitusta kilpasiskoille. Kolmantena on Ella Hansen (-17).

Silva Saarinen on 15. tuloksessa -2. Heidi Laine on 21. tuloksella +2.

Naisten kilpailun finaalikierroksen lähetys alkaa sunnuntaina illalla klo 16.00. Kärkikortti aloittaa pelinsä klo 16.25, jota voi seurata suorana Disc Golf Network -palvelusta (hinta 11,59€/kk).

Anttila nosti itsensä kärkikorttiin

Niklas Anttila nosti osakkeitaan merkittävästi kolmannella kierroksella. Hän onnistui nousemaan peräti jahtikorttiin. Anttilan pelaama -5 kierros oli tuulisessa säässä kovaa valuuttaa. Hän nousi peräti 11 sijaa ja on tuloksessa -15.

Kilpailua johtaa Kyle Klein tuloksella -22. Toisena on Bradley Williams tuloksella -19. Kolmannen sijan jakavat Sullivan Tipton ja Joel Freeman tuloksella -17.

Anttilan nousu kärkitaisteluun vaatii poikkeuksellisen hyvää kierrosta – ja muiden epäonnea.

Toiseksi parhaana suomalaisena kilpailussa on Tuomas Hyytiäinen, joka pelaa parasta turnaustaan koskaan Yhdysvalloissa. Vaatimattomalta kuulostanut -3 kierrostulos oli kovaa valuuttaa ja nosti Hyytiäistä viisi sijaa. Hän on jaetulla sijalla 13 tuloksessa -13. Onni Ruusunen pysyi myös kahdenkymmenen parhaan joukossa jaetulla sijalla 18 tuloksessa -10.

Nämä kolme suomalaista taistelevat pääsystä 10 parhaan joukkoon, joka tarkoittaa automaattista osallistumisoikeutta ensi vuoden USDGC-kilpailuun.

Muiden suomalaisten tulokset ja sijoitukset ovat nähtävillä UDisc Live-palvelusta.

Kilpailun finaalikierros alkaa sunnuntaina illalla. Disc Golf Network näyttää jahtikorttia, jossa voi seurata Anttilan suorituksia klo 21.40 alkaen.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version