Koti Uutiset Rasmus Saukkoriipi tähdittää Kiekkokingin tiimiä kaudella 2024

Rasmus Saukkoriipi tähdittää Kiekkokingin tiimiä kaudella 2024

Rasmus Saukkoriipi Kiekkokingi
Rasmus Saukkoriipi oli viime vuonna SM-kisojen hopeamitalisti. Kuva: Miro Kaarto
Mainos

Rasmus Saukkoriipi on Kiekkokingin ensimmäinen pelaajakiinnitys kaudella 2024.

Kiekkokingi kertoo, että he julkaisevat viikon jokaisena päivänä yhden sopimuspelaajan. Tänä vuonna Kiekkokingillä on siis peräti seitsemän tiimipelaajaa.

“Olemme todella innoissamme tulevan kauden tiimikuvioista. Tapasimme ensimmäistä kertaa koko tiimillä lauantaina tiimipäivän merkeissä”, Kiekkokingin toimitusjohtaja Eemil Matti hehkuttaa. “Tuleva vuosi pitää sisällään kehitystä verkkokauppaan, myymälään sekä somesisältöön. Tänä vuonna tulemme myös hyödyntämään tiimipelaajiamme aktiivisemmin, joten kaikenlaista siistiä on tulossa.”

Rasmus Saukkoriipi pysäytti viime kaudella monet hurjilla heittopituuksillaan. Hän jäi niukasti toiseksi Yhdysvaltojen mestaruuskisojen pituusheittokisassa, kun voiton vei pituusheiton erikoismies ja maailmanennätysksen haltija David Wiggins Jr.

“Rasmus on paikallinen jätkä, joka löi itsensä isosti läpi viimeistään viime kaudella. Ollaan seurattu Rasmuksen pelaamista jo usean vuoden ajan ja kehitys on ollut huikeaa! Kaikesta Rasmuksen tekemisestä paistaa läpi ammattimaisuus ja intohimo lajia kohtaan”, Matti kommentoi sopimusta. “Rasmus on jo nyt varmasti yksi maailman pisimmälle heittävä pelaaja sekä rystyltä että kämmeneltä, joten kaikki mahdollisuudet haastaa maailman kärkinimet on kasassa.”

Yhteistyö Saukkoriiven kanssa alkaa heti, kun hänen nimikkokiekkonsa, Innova Tour Series Proto Glow Champion Whalet tulivat myyntiin Kiekkokingin verkkokauppaan.

Kiekkokingi on frisbeegolfin erikoisliike, joka myy uusia ja käytettyjä frisbeegolfkiekkoja ja -varusteita.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version