Koti Uutiset “MVP:n kanssa kaikki sujui alusta lähtien helposti” – Silva Saarinen kommentoi sopimusta

“MVP:n kanssa kaikki sujui alusta lähtien helposti” – Silva Saarinen kommentoi sopimusta

Silva Saarinen pääsee sopimusneuvotteluiden jälkeen harjoittelemaan uusilla frisbeegolfkiekoilla heittämistä. Kuva: Marika Salmi.
Mainos

Silva Saarinen solmi yhteistyösopimuksen MVP Discsin kanssa. Yhteistyösopimus on kaksivuotinen.

Lue myös: Silva Saarinen solmi sopimuksen MVP Discsin kanssa

“Ihan hyvät fiilikset. Koko syksyn kestänyt sopimusprosessi on viimein maalissa ja voin alkaa keskittymään olennaiseen”, Silva Saarinen kommentoi sopimusta Frisbeegolfmedialle.

Saarinen on osa MVP Discsin Premier-tiimiä, jossa on valmistajan kovatasoisimmat pelaajat. “Alusta alkaen kun vaihdettiin MVP:n kanssa viestiä, kaikki sujui todella helposti. Siellä vaikutti olevan selvä halu saada Silva sinne”, kertoo Silvan manageri ja äiti Essi-Noora Jylänki. “Se, että pääsee ykköstiimiin noin menestyneiden pelaajien joukkoon osoittaa luottamusta.”

He kertovat myös, että MVP Discsillä oli halu saada yksi Eurooppalainen naispelaaja tiimiin, jotta he saa myös näkyvyyttä Euroopasta.

Silva suuntaa Yhdysvaltoihin keväällä

Saarinen tekee omien sanojensa mukaan todennäköisesti kaksi reissua Yhdysvaltoihin; keväällä ja syksyllä. “Jos ei mitään muuttujia tule, niin matkustan todennäköisesti USWDGC:hen ja pelaan jenkeissä Champions Cupiin asti. Sen jälkeen Eurooppaan kesäksi ja taas MM-kisojen aikaan takaisin Yhdysvaltoihin”, Saarinen avaa suunnitelmiaan.

Mitään sijoituksiin liittyviä tavoitteita ei Silvalla tai sponsorilla ole: “MVP toki toivoo, että pelaan isoissa kisoissa. Henkilökohtaisesti tavoitteenani on olla parempi kuin viime kaudella”, Silva päättää.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version