Koti Kilpailut USDGC Salonen ja Blomroos hurjassa iskussa Yhdysvalloissa turnauksen avauskierroksella

Salonen ja Blomroos hurjassa iskussa Yhdysvalloissa turnauksen avauskierroksella

Eveliina Salonen TPWDGC
Eveliina Salosen heittopeli oli loistavaa. Se kantoi Salosen huippukierrokseen. Kuva: DGPT
Mainos

Eveliina Salonen ja Henna Blomroos nappasivat arvostetun turnauksen avauskierroksella kaksoisjohdon. Nelipäiväinen kilpailu pelataan avoimen luokan Yhdysvaltojen mestaruuskilpailuiden yhteydessä.

TPWDGC (Throw Pink Women’s Disc Golf Championships) on kutsukilpailu, johon osallistumisoikeuden on saanut vain 40 maailman parasta naista. Viime vuoden voittaja sai 10 000 dollaria. Tämän vuoden palkintosummia ei ole vielä julkistettu.

Kilpailutaolta löytynyt peli-ilo kantaa Salosta

Salonen ja Blomroos pelasivat samassa kortissa avauskierroksen ja siivittivät toisensa hurjaan iskuun. Salonen johtaa kilpailua ensimmäisen kierroksen jälkeen tuloksella -11. Blomroos on toisena tuloksella -10. Kolmantena on Viron Kristin Tattar (-8).

Salonen kertoi toissa viikon USA:n naisten mestaruuskilpailuiden jälkeen Frisbeegolfmedialle nauttivansa pelaamisesta enemmän kuin vuosiin. “Verrattuna alkukauteen, oma peli on kuin yö ja päivä. Kesän kilpailutauko auttoi. Sen jälkeen peli on ollut hyvää tekemistä”, Eveliina kertoi tuolloin Frisbeegolfmedialle.

Puolentoista viikon tauko ei ainakaan haitannut Eveliinan menoa, sillä tämän kilpailun avauskierroksella peli-ilo näkyi koko ajan. Hänen heittämisensä oli poikkeuksellisen hyvää koko kierroksen ajan. Puttikin upposi vakuuttavalla tavalla.

“Rakastan, kun voin puhua jollekin kierroksen aikana”, Eveliina Salonen kertoi kierroksen jälkeen Disc Golf Networkin haastattelussa. “Oli mukava pelata hyvien kavereiden kanssa.”

Mukana kilpailussa ovat myös Heidi Laine ja Silva Saarinen. Laine on ensimmäisen kierroksen jälkeen tuloksella -2 jaetulla sijalla 12. Saarinen epäonnistui avauskierroksella ja jatkaa kilpailuaan huomenna tuloksesta +5 jaetulta sijalta 32.

Aikataulu ja lähetykset

Kilpailu jatkuu huomenna perjantaina. Disc Golf Networkin suora lähetys alkaa noin klo 16.00. Kärkikortissa pelaavat Salonen ja Blomroos aloittavat klo 16.25. Disc Golf Networkin kuukausitilaus on 11,59 euroa/kk.

Pelaajan nimiLähtöaikaSeuraa Livenä
Silva Saarinen15.00UDisc Live
Heidi Laine15.50UDisc Live
Henna Blomroos16.25UDisc Live, Disc Golf Network
Eveliina Salonen16.25UDisc Live, Disc Golf Network
Toisen kierroksen lähtöajat

Avoimen luokan USDGC-kilpailun kierrokset alkavat naisten luokan jälkeen. Avauskierroksen tulokset selviävät torstai-illan aikana.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version