Koti Kilpailut MM-kisat Suomalaiset aloittivat MM-kisat vahvasti naisissa ja miehissä

Suomalaiset aloittivat MM-kisat vahvasti naisissa ja miehissä

Henna Blomroos mm-kisat
Henna Blomroos on ollut parhaimmillaan MM-kisoissa toinen vuonna 2022. Kuva: DGPT
Mainos

Frisbeegolfin MM-kisat starttasivat keskiivikkona Yhdysvalloissa ja suomalaiset ilmoittautuivat heti kärkitaisteluihin. Avauskierros kilpailtiin metsäisellä New Londonin frisbeegolfradalla.

Suomen naiset aloittivat viisipäiväiset kisat loistavasti. Henna Blomroos ja Silva Saarinen ovat kolmantena tuloksessa -5. Eveliina Salonen on vain heiton päässä kaksikosta tuloksessa -4. Blomroos ja Saarinen pelaavat kärkikortissa torstaina. Salonen on jahtikortissa.

Kärjessä avauskierroksen jälkeen on Holyn Handley tuloksella -10. Handley oli Disc Golf Pro Tourin haastattelussa itsekin yllättynyt kovasta avauskierroksestaan – hän ei uskonut, että kukaan voisi pelata noin hyvää kierrostulosta.

Avoimessa luokassa parhaiten suomalaisista aloitti Lauri Lehtinen, joka ylsi avauskierroksella tulokseen -7 ja sijalle 6. Lehtinen pelaa Disc Golf Networkin videoseurannassa, jahtikortissa.

Avoimen luokan kärjessä avauskierroksen jälkeen ovat puolustava maailmanmestari Isaac Robinson (-11) ja Anthony Barela (-11). Niklas Anttila on sijalla 13, tuloksessa -5.

Kilpailun toinen kierros pelataan torstaina Ivy Hillin frisbeegolfradalla, jossa on odotettavissa avointa väylää ja hurjia korkeuseroja. Toista kierrosta voi seurata ilmaiseksi Disc Golf Pro Tourin Youtube-kanavalta. Naisten lähetys alkaa klo 16.00 Suomen aikaa. Avoimen luokan lähetys alkaa klo 21.45.

Katso kaikki tulokset täältä.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version