Koti Kilpailut MM-kisat Niklas Anttila heitti itsensä kultakamppailuun – “Pytty Suomeen tai ei mitään”

Niklas Anttila heitti itsensä kultakamppailuun – “Pytty Suomeen tai ei mitään”

Niklas Anttila MM-kisat 2024 Lynchburg
Historian paras suomalaissijoitus avoimen luokan MM-kisoissa on Seppo Pajun kuudes sija (2012 ja 2018). Kuva: DGPT
Mainos

Niklas Anttila jysäytti jälleen hurjan kierroksen frisbeegolfin MM-kisoissa ja nosti itsensä taistelemaan MM-kullasta.

Anttila lähti kuuden heiton takaa neljännelle kierrokselle, puolustavan maailmanmestarin Isaac Robinsonin takana. Kuopiolainen pelasi etuysin lähes täydellisesti ja hän nousi parhaimmillaan johtoasemaan. Anttila vältti takaysillä isoimmat virheet ja pelasi toista päivää putkeen päivän parhaan kierrostuloksen (-9).

“Kun heitto kulkee, ei oo väliä, onko se avoin rata vai metsärata. Tuntu, että jos tänään tuli virheitä, ne oli enimmäkseen arviointivirheitä”, Niklas Anttila kertoi Frisbeegolfmedialle. “Mun heittäminen on itsessään tosi hyvää. Oon kyllä tyytyväinen.”

Yhdysvaltojen Isaac Robinson sai loppukierroksella pelin juonesta kiinni ja kiri Anttilaan nähden pienen johtoaseman. Hän ylsi kokonaistulokseen -32. Niklas Anttila nousi toiseksi tulokseen -29.

MM-kisojen finaalikierroksen kärkiryhmässä nähdään myös Calvin Heimburg (-27) ja 18-vuotias Luke Taylor (-26).

Anttila lähtee sunnuntai-iltana Suomen aikaa hakemaan historiallista frisbeegolfin MM-kultaa: “Kaikkeni annan minkä pystyn. Pytty Suomeen tai ei mitään.”

Lue myös: Eveliina Salonen taistelee sunnuntaina historiallisesta frisbeegolfin maailmanmestaruudesta

Kilpailun finaalikierroksen lähetys alkaa Suomen aikaa klo 21.45 Disc Golf Network-palvelussa. Niklas Anttilan tähdittämä kärkiryhmä aloittaa pelinsä klo 22.15.

Tuloksia voi seurata suorana PDGA Live-palvelusta, josta näkee myös muiden suomalaisten sijoitukset.

Haluatko katsoa kisoja suorana Disc Golf Network-palvelusta? Koodilla FRISBEEGOLFMEDIA20 saa 20% alennusta ensimmäisen kuukauden ostosta (DGN Standard ja DGN Pro). Suorita osto tämän linkin kautta: https://discgolfnetwork.link/frisbeegolfmedia. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin (ml. PDGA:n tarjous). Tarjous toimii vain niille, jotka ostavat palvelun ensimmäistä kertaa.

Mainos

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version