Koti Kilpailut MM-kisat Frisbeegolfin MM-kisat lähestyvät

Frisbeegolfin MM-kisat lähestyvät

Frisbeegolfin MM-kisat kilpaillaan 30.8.-3.9.2023. Kuva: Marika Salmi
Mainos

Frisbeegolfin MM-kisat kilpaillaan ensi viikolla 30.8.-3.9.2023 Yhdysvalloissa Vermontin osavaltiossa. Frisbeegolfmedian MM-kisasivu on nyt julkaistu. Kisasivulta löytyvät kaikki olennaisimmat tiedot MM-kisoihin liittyen: Suomen joukkue, aikataulu, uutiset, lähetysajat ja tulokset.

Ennen varsinaisia kilpailuja kamppaillaan lisälajien maailmanmestaruudesta. Lauantaina 26.8.2023 kisataan sekaparifrisbeegolfin MM-tittelistä. Tässä kisassa nähdään suomalaisista Henna Blomroos ja Eveliina Salonen pareinaan Luke Humphries ja Kevin Jones. Kisasta tulee jälkituotanto PDGA:n Youtube kanavalle. Ensimmäinen kierros julkaistaan sunnuntaina 27.8. ja toinen maanantaina 28.8.

Sunnuntaina kilpaillaan kolmesta MM-tittelistä molemmissa luokissa: puttauksessa, pituusheitossa ja taitoheitossa. Puttauksen maailmanmestaruudesta taistelevat suomalaista Niklas Anttila, Väinö Mäkelä, Silva Saarinen ja Heidi Laine. Pituusheitossa sen sijaan nähdään Tuomas Hyytiäinen ja Heidi Laine. Näistä kilpailuista nähdään kahden minuutin koosteita sosiaalisessa mediassa sekä Disc Golf Networkin lähetyksissä pitkin viikkoa.

Frisbeegolfmedia seuraa tarkasti MM-kisoja ja uutisoi kaikki tärkeimmät käänteet MM-kisojen aikana.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version