Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Kisaennakko – DGPT Prodigy presents WACO

Kisaennakko – DGPT Prodigy presents WACO

Väinö Mäkelä, waco
Väinö Mäkelä puttasi viime vuonna Wacossa Texasissa maaliskuussa. Kuva: DGPT
Mainos

Kolme suomalaista mukana Disc Golf Pro Tourin kauden toisessa tapahtumassa Waco Annual Charity Openissa, joka järjestetään 10.-12. maaliskuuta. WACO on todella perinteikäs frisbeegolfkilpailu, joka on pyörinyt jo vuosikymmeniä.

Kolme suomalaista mukana

Tänä vuonna kilpailussa ovat suomalaisista Eveliina Salonen, Henna Blomroos ja Väinö Mäkelä. Kilpailussa on mukana lähes kaikki maailman kovimmat pelaajat ja odotettavissa on kovatasoinen kilpailu.

Henna Blomroosin hieno nelossija ja Eveliina Salosen nousujohteinen kilpailu kauden aloituksessa Las Vegasissa luo hyvät lähtökohdat naisten sarjaan. Eveliina on sijoitettu kuudenneksi ja Henna heti perään seitsemänneksi. Suomalaisilla on myös hienoja suorituksia Wacosta aiemmilta vuosilta, joten molemmilla on kaikki eväät kilpailun voittoon. Lisämielenkiintoa kilpailuun tuo Virolaisen Kristin Tattarin kauden aloitus. Viime vuoden ylivoimainen ykkönen aloittaa kilpailukautensa ja nähtäväksi jää jatkuuko Kristinin dominointi heti hänen ensimmäisestä kilpailustaan.

Väinö Mäkelä on ratingin mukaan sijoitettu sijalle 27, mutta kärki on tasainen ja avoimessa luokassa kaikilla on mahdollisuudet taistella kilpailun voitosta. Väinö on kilpaillut Wacossa vuonna 2020, joten kenttä on hänelle jo entuudestaan tuttu. Vuonna 2020 Väinö sijoittui kilpailussa sijalle 49. tuloksella -5.

Aikataulu ja lähetykset

Disc Golf Network näyttää kilpailun suorana joka päivä 10.-12.3. Naisten sarjan lähetys alkaa perjantaina ja lauantaina Suomen aikaa klo. 17.00 ja avoimen luokan lähetys klo. 22.30 alkaen. Sunnuntain lähetys alkaa tunnin myöhemmin, kun Texasissa siirrytään kesäaikaan.

Kilpailusta tulee myös paljon jälkilähetyksiä Youtubeen, kun

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version