Koti Kilpailut European Open European Open laajenee Tampereen frisbeegolfkeskukselle – myös naisten layout rakenteilla

European Open laajenee Tampereen frisbeegolfkeskukselle – myös naisten layout rakenteilla

Henna Blomroos Tampereen frisbeegolfkeskus
Henna Blomroos ei innostu erillisestä naisten layoutista. Kuva: DGPT
Mainos

European Open kilpaillaan tulevana kesänä ensimmäistä kertaa myös Tampereen frisbeegolfkeskuksella.

Nelipäiväisen tapahtuman kaksi kierrosta käydään “The Monster” nimen saaneella Tampereen radalla ja kaksi Nokian “The Beast”-radalla. Myös vuoden 2025 MM-kisat tullaan kilpailemaan näillä kahdella radalla.

European Openin tiedotteessa kerrotaan, että molemmilla radoilla nähdään myös naisille suunnattu layout. Viime vuonna Nokialla nähtiin jo naisille suunnattu layout, mutta Tampereen frisbeegolfkeskuksen muutokset ovat uutta tietoa.

“Toivottavasti se myös pidetään vaikeana”

Tampereen frisbeegolfkeskus on toiminut Eveliina Salosen kotiratana, eikä hän ole erityisemmin innoissaan FPO layoutista: “Olisihan se meille ollut parempi, jos tuo pelattaisiin vain miesten tiiltä”, Eveliina Salonen kommentoi FPO layoutia. “Meillä” hän viittaa itseensä ja Henna Blomroosiin. “Kyllä ymmärrän, että onhan se raa’an näköistä yleisölle, kun tulostaso voisi olla +5 ja +30 välillä naisten luokassa.”

“Toivon, että siitä ei tehdä liian helppoa”, Salonen jatkaa. “Se on vaikea. Toivottavasti se myös pidetään vaikeana. Sentteri on yksi maaiman parhaista radoista. Veikkaan, että moni jenkkipelaaja yllättyy siitä, kuinka vaikea se onkaan.”

Myöskään Henna Blomroos ei innostu uusista suunnitelmista: “En oikein ole FPO layoutien ystävä. Mielummin pelaisin miesten kanssa samaa rataa. Ainoo syy omaan layoutiin olisi se, että on joku veden ja outin ylitys. Ymmärrän toki median näkökulmat yms., mutta itse mielummin pelaisin miesten tiiltä”, Blomroos pohtii tietoa FPO layoutista. “Rata kun rata, hyvän pelaajan pitää pärjätä, eikä se siitä layoutista ole kiinni.”

European Open kilpaillaan 18.-21.7.2024 Nokialla ja Tampereella. Kisajärjestäjä ei ole vielä tiedottanut, minä päivinä pelataan milläkin radalla.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version