Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Suomalaiset pelasivat itsensä kärkitaistoon Yhdysvalloissa

Suomalaiset pelasivat itsensä kärkitaistoon Yhdysvalloissa

Lauri Lehtinen GMC 2024
Lauri Lehtinen kävi Suomessa voittamassa kansallisen kiertueen osakilpailun MM-kisojen jälkeen ennen paluuta Yhdysvaltoihin. Kuva: DGPT
Mainos

Suomalaiset olivat vahvassa vireessä Yhdysvalloissa pelattavassa Disc Golf Pro Tourin osakilpailussa. Osakilpailu kisataan Vermontin osavaltiossa torstaista sunnuntaihin 19.-22.9.2024. Kiertueella on jäljellä enää kolme kilpailua, minkä vuoksi taistelu kiertuepisteistä – ja paikasta kiertuefinaaliin – käy kuumana.

Naisten luokassa Suomen kärkikolmikko; Eveliina Salonen, Silva Saarinen ja Henna Blomroos oli vahvassa vireessä kilpailutauon jäljiltä. Blomroos ja Saarinen pelasivat avauskierroksen tulokseen -4, joka riitti jaetulle kolmannelle sijalle. Salonen on seitsemäntenä tuloksessa -3.

Kilpailun kärkipaikan nappasi Viron Kristin Tattar (-7).

Naisten luokan kisa jatkuu toisella kisaralla (Fox Run) perjantaina. Koko kolmikko nähdään Disc Golf Networkin videokorteissa klo 16.30 alkaen.

Miesten puolella paras suomalainen avauskierroksen jälkeen oli Lauri Lehtinen tuloksella -9. Kierrostulos riitti sijalle viisi. Viime vuonna samassa paikassa kilpailtiin MM-kisat, jossa Lehtinen oli parhaana suomalaisena 13.

Kilpailua johtaa Alden Harris (-11). Toisena ovat Eagle McMahon, Casey White ja Evan Scott – kaikki tuloksessa -10.

Muista suomalaisista myös Niklas Anttila on mukana kärkitaistelussa nelipäiväisessä kisassa. Hän on avauskierroksen 19. tuloksella -7.

Katso muiden suomalaisten avauskierroksen tulokset täältä.