Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Ohn Scoggins otti suvereenin voiton naisten luokassa

Ohn Scoggins otti suvereenin voiton naisten luokassa

Ohn Scoggins
Ohn Scogginsin mies onnittelee häntä välittömästi voiton jälkeen. Kuva: DGPT
Mainos

Naisten luokka päättyi yhdysvaltalaisen Ohn Scogginsin voitonjuhliin. Scoggins ratkaisi pelin heti kolmannen kierroksen alussa. Kolmannelle kierrokselle karkumatkalta lähteneet Scoggins ja Mertsch olivat tehneet selvän eron muihin toisella kierroksella.

Kat Mertsch ei pysynyt Scogginsin vauhdissa, vaan maailman paras puttaaja piti kaasun pohjassa heti alusta asti.

Scogginsin voittotulos oli -26. Toiseksi ylsi Kristin Tattar (-15). Kolmas oli Missy Gannon (-10).

Scogginsin kilpailun PDGA-rating 1029 on alustavien tietojen mukaan kaikkien aikojen korkein naisten luokassa kirjattu rating-lukema.

Henna Blomroos oli kilpailun parhaana suomalaisena jaetulla neljännellä sijalla tuloksessa -8. Blomroos oli jälleen yksi kisan parhaista heittäjistä, mutta hänen puttinsa ei toiminut laisinkaan. Tilastojen mukaan hän sai vain 10 puttia sisään 3,3-10 metrin sisältä. Yrityksiä oli 28. 10-20 metrin ringistä Blomroos sai 14 yritystä, mutta laittoi vain yhden sisään. Näiden lisäksi Hennalla tuli useampi ohiputti myös nk. bullseyen sisältä eli 3,3 metristä.

Muista suomalaisista mukana olivat Eveliina Salonen (-4) ja Heidi Laine (-3), jotka olivat sijoilla 8 ja 9. Kaikki tulokset ovat nähtävillä täällä.

Naisten kilpailu jatkuu heti torstaina 21.-24.3.2024 naisten Yhdysvaltain mestaruuskilpailuilla (USWDGC), joka on vuoden ensimmäinen arvoturnaus eli major.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version