Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Kristin Tattar odotetusti voittoon – “pystyn tähän vielä”

Kristin Tattar odotetusti voittoon – “pystyn tähän vielä”

Kristin Tattar Waco 2024
Kristin Tattar lähestyy mahdottomana pidettyä 1000 PDGA-rating-pisteen rajaa. Kuva: DGPT
Mainos

Viron Kristin Tattar oli ylivoimainen paluukisassaan Disc Golf Pro Tourilla. Tattar avasi kautensa Texasissa ja otti kauden ensimmäisen voittonsa näytöstyyliin. Tattar voitti kilpailun myös viime vuonna.

Tattar voitti tuloksella -20. Hänen voittomarginaali oli peräti seitsemän heittoa toiseksi tulleeseen Ohn Scogginsiin (-13). Kolmanneksi ylsi Holyn Handley tuloksella -11.

“Tuntuu uskomattomalta. Oli outoa kilpailla taas melkein viiden kuukauden tauon jälkeen. Todistin itselleni, että pystyn tähän vielä”, Kristin Tattar kertoi voiton jälkeisessä haastattelussa Disc Golf Pro Tourin Nate Perkinsille. “Otan yhden heiton kerrallaan enkä murehdi muusta. Tänään tunsin jännitystä, mutta pystyin silti hyvään suoritukseen.”

Perkins kysyi myös, että aikooko virolainen parantaa pelissään jotain tulevaisuutta ajatellen: “En tiedä, mitä voisin korjata, koska mitään ei ole rikki. Jatkan vain sitä, olen tehnyt tähänkin asti.”

Kristin sai voitosta 8000 dollaria palkintorahaa.

Eveliina Salonen oli lopputuloksissa jaetulla neljännellä sijalla (-10) hyvän viimeisen kierroksen myötä. Henna Blomroos (-8) oli jaetulla kuudennella sijalla. Kolmantena suomalaisena kisassa ollut Heidi Laine sai myös kauden avauskisassaan peliään parempaan uomiin viimeisellä kierroksella. Hän nousi tulokseen +9, sijalle 15.

Disc Golf Pro Tour jatkuu jo ensi viikolla The Open at Austin -kisalla, joka käydään 15.-17.3. niin ikään Texasissa. Kaikki kolme suomalaisnaista on mukana kisassa.