Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Jesse Nieminen nousi jahtikorttiin Kaliforniassa – myös Hyytiäinen vahvassa vireessä

Jesse Nieminen nousi jahtikorttiin Kaliforniassa – myös Hyytiäinen vahvassa vireessä

Jesse Nieminen OTB
Jesse Nieminen on Disc Golf Pro Tourin viimeisin osakilpailuvoittaja. Kuva: DGPT , Marika Salmi
Mainos

Huippukunnossa oleva Jesse Nieminen pelasi loistavan -11 kierrostuloksen Kaliforniassa pelattavassa OTB Openissa. Nieminen nosti itsensä kahdeksanneksi kokonaistulokseen -13.

Kilpailua johtaa Gavin Rathbun tuloksella -18. Toisena on Calvin Heimburg (-17). Kolmannen sijan jakavat Ezra Aderhold ja Sullivan Tipton tuloksella -15.

Niemisellä on loistava sauma nostaa itsensä palkinkoroketaisteluun, mikäli hän pystyy vastaavaan suoritukseen myös finaalikierroksella. Hän nosti sijoitustaan toisella kierroksella hurjat 42 sijaa.

Tuomas Hyytiäinen oli myös erinomaisessa vireessä. Hyytiäinen nosti itseään tulokseen 15. Avauspelinsä kanssa alkukauden tuskaillut Hyytiäinen hakee kauden parasta sijoitusta Disc Golf Pro Tourilla. Hän oli Texasin Wacossa 61. maaliskuussa.

Niklas Anttila tippui toisella kierroksella sijalle 29. Hän on kokonaistuloksessa -9. Katso muiden suomalaisten tulokset täältä.

Naisissa ystävysten kamppaily

Naisten luokassa hyvät ystävykset Ella Hansen ja Holyn Handley ovat karanneet muilta. Kaksikko on tuloksessa -20. Kolmantena oleva Kat Mertsch on seitsemän heiton päässä tuloksessa -13.

Hansen ja Handley hakevat molemmat ensimmäistä Disc Golf Pro Tourin osakilpailuvoittoaan – molemmat ovat olleet lähellä useita kertoja.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version