Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Discmania Open päättyi sponsorin toivomalla tavalla – myös Heinolassa kisattiin viikonloppuna

Discmania Open päättyi sponsorin toivomalla tavalla – myös Heinolassa kisattiin viikonloppuna

Eagle McMahon
Eagle McMahon oli uupunut hurjan trillerin päätteeksi. Kuva: DGPT
Mainos

Disc Golf Pro Tourilla kilpailtiin ensimmäinen kisa Kanadassa. Discmania Open päättyi Discmanian sponsoripelaajien juhliin, kun Eagle McMahon ja Ella Hansen ottivat voitot. Suomessa Heinolan Prodigy Disc Pro Tourilla voitot nappasivat Teemu Talikainen ja Jenni Karppinen.

McMahon voitti tuoreen maailmanmestarin trillerissä

Vaikka MM-kisojen jälkeen pelattu Discmania Open ei houkutellut tukuttain kärkipelaajia Kanadaan, yleisö pääsi silti nauttimaan hyvästä showsta. Eagle McMahon (-16) nappasi voiton peräti kuuden väylän playoffin jälkeen tuoreesta maailmanmestarista Isaac Robinsonista (-16). MacMahon johti kisaa ensimmäiseltä kierrokselta asti, mutta Robinson otti McMahonin kiinni viimeisellä väylällä. Kolmanneksi ylsi Gavin Babcock (-10).

Naisten luokan voiton otti Ella Hansen, joka voitti ensimmäistä kertaa Disc Golf Pro Tourin kisan. Jos avoimen luokan pelaajamäärä oli kapea, se oli vielä kapeampi naisissa. Vain seitsemän pelaajaa kamppaili kisassa ja Hansen otti ylivoimaisen voiton tuloksella +4. Toinen oli Deann Carey (+13) ja kolmas Julianna Korver (+18).

Hansen otti voitostaan peräti noin 1600 dollaria, joka on todella hyvä summa pelaajien määrään nähden. Vielä neljäs pelaaja sai yli 500 dollaria. Osallistumismaksu oli alle 100 dollaria.

Talikainen ja Karppinen Prodigy Disc Golf Pro Tourin voittoihin

Teemu Talikainen otti voiton ja mukavan päänahan Lauri Lehtisestä Kippasuolla – Suomen parhaalla frisbeegolfradalla. Talikainen voitti Lehtisen yhden heiton turvin tuloksella -16. Lehtinen oli viikko sitten parhaana suomalaisena MM-kisojen 13. Kolmas oli Severi Saviniemi (-13).

Jenni Karppinen hyödynsi Suomen top-4 heittäjien poissaolon ja nappasi toisen perättäisen voittonsa. Kaksi viikkoa sitten otettu avausvoitto PDGA Euro Tourilla Sieravuoressa sai jatkoa, kun Karppinen voitti viikonlopun Prodigy Disc Pro Tourin. Hän voitti tuloksella +13, kun Hannele Määttä ja Jenna Hirsimäki jäivät jaetulle toiselle sijalle tulokseen -18.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version